C-mine Genk

LUCA School of Arts biedt op campus C-mine bachelor- en masteropleidingen aan in Audiovisuele & Beeldende Kunsten en in Productdesign. Vanwege de directe link en de vele contacten met de creatieve industrie biedt C-mine een uitstekend kader voor kunstonderwijs. Op de voormalige mijnsite van Winterslag worden diverse initiatieven ontwikkeld op vlak van creativiteit, innovatie, design, educatie, nieuwe media en recreatie. C-mine wil een inspirerende plek zijn voor creatief ondernemerschap en een broedplaats voor jong, creatief talent. Via onze samenwerking in Genk met o.a. C-mine Crib, FabLab, IDE (Innovatie & Design Euregio), FLACC en andere creatieve organisaties en bedrijven ontstaat een interessante kruisbestuiving met het werkveld.

Docenten
Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Heb je medische of psychologische steun nodig, heb je vragen rond huisvesting, studentenwerking,voeding en mobiliteit of heb je noden rond sociale dienstverlening. Je kan voor dit alles terecht bij sigrid.darquennes@ucll.be.

Uitleendienst

Studenten van campus C-mine kunnen voor de opdrachten die ze in het kader van hun opleiding uitvoeren, audiovisueel materiaal uitlenen in het magazijn AV. De uitleendienst is enkel toegankelijk voor LUCA-studenten. Studio's en montagecellen kunnen gereserveerd worden in het magazijn. Openingsuren: 8u30 tot 16u30.

Campusnieuws

Campuskalender

website by