Bij ons profiteer je van een dubbele dynamiek. Eenzelfde opleiding kan je volgen in Brussel of Gent. Elke campus heeft zijn eigen cultuur, sfeer en docentenkorps. En jij kiest wat het best bij je past.

Eén opleiding op twee campussen brengt een aantal extra troeven met zich mee. Zo organiseren we regelmatig gezamenlijke of uitwisselactiviteiten met beide campussen (voor keuzeworkshops, peer-reviews, project-presentaties…) voor zowel studenten als docenten.

Sint-Lucas Gent

Onze studenten hebben hun thuisbasis in de Oude Abdij van de campus Sint-Lucas Gent. Van hieruit participeren onze studenten aan de vele cultuurevenementen die de stad rijk is. De site zelf ligt in het gezellige, historische hart van de stad. Als grootste onderwijsstad van Vlaanderen is Gent een centrum van kennis en ontwikkeling en een magneet voor studenten allerlei. 

  • Meer over de campus in Gent

Sint-Lukas Brussel 

De campus Sint-Lukas Brussel ligt op wandelafstand van het Noordstation. De recent gerenoveerde campus is een echt venster op een stad vol contrasten, waar achter elke hoek een andere wereld schuilt. Bovendien oefent Brussel een niet te ontkennen aantrekkingskracht uit op kunstenaars en ontwerpers uit heel Europa. Het is dan ook een ideaal labo voor studenten  Interieurvormgeving.

  • Meer over de campus in Brussel
Onze campussen
Een oude abdijkerk werd omgevormd tot werkplaats op campus Sint-Lucas Gent
Onze campussen
Pandgang wordt gebruikt als expositieruimte op campus Sint-Lucas Gent
Tekenlokaal op Sint-Lukas Brussel
Onze campussen
Op campus Sint-Lukas Brussel ligt de hoofdstad al tijdens je opleiding aan je voeten.
website by