Arne Defoor

Ad Fundum

Af Fundum

Roland Kristenssen is een wetenschapper en duiker die, samen met zijn team, al 12 jaar onderzoek doet in een schijnbaar bodemloze grot. Stapje voor stapje daalde hij dieper af in de onderwatergrot. Hij slaagde erin om met behulp van een drone een nieuw wereldrecord vast te leggen, maar de bodem was nog niet bereikt en de duiker wil het record liever zelf verbreken. En dat terwijl zijn vrouw hoogzwanger is, ze vindt dat duiken te risicovol is en wil dat de duiker ermee stopt. De duiker is dan weer bang voor het feit dat hij vader wordt en wil aan die verantwoordelijkheid ontsnappen, hij ziet het duiken in de grot als een soort uitweg. Het verhaal gaat over hoogmoed, egocentrisme, maar ook over escapisme en het ontkennen van problemen of situaties, over volwassen worden en je verantwoordelijkheid moeten nemen.            

 

Wie is Arne?

Een jonge kunstenaar die zijn atelier heeft in Leuven. Hij studeerde in het middelbaar af in de richting Wetenschappen-Moderne Talen, waar hij de dagen sleet terwijl hij zijn cursussen vol tekende. Arne besloot dus maar dat hij beter naar de kunstschool kon gaan. Zo geschiedde het dat hij Grafisch Ontwerp ging studeren aan LUCA School of Arts. Hij studeert af in de optie Beeldverhaal, daar trainde hij zijn tekenskills en ging experimenteren met nieuwe materialen. Maar strips maken is niet het einde van de wereld voor Arne, zijn interesse reikt veel verder; zo is hij ook een schilder, wetenschapper, muzikant, poëet…

Kortom ik ben een jonge wereldburger met een brede interesse voor alles wat met cultuur, natuur of wetenschap te maken heeft. Wat ik doe is observeren, met het doel iets te creëren. 

 

Arne Defoor
Arne Defoor
Arne Defoor
Arne Defoor
Arne Defoor

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by