Thomas Geudens

Muzikale basisvorming | SLO Muziek & Drama

Thomas is assistent aan LUCA School of Arts Campus Lemmens te Leuven. Hij is stagebegeleider en geeft les in de Specifieke Lerarenopleiding Muziek & Drama. Daarnaast is hij actief in de Basisvorming muziek. In de onderzoeksgroep Music Education & Therapy doet hij projectmatig onderzoek naar muzikale gehoorvorming. 

Daarnaast geeft Thomas cursussen algemene muzikale vorming, samenzang en algemene muziekcultuur aan de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Herentals. Als muziekpedagoog werkt Thomas daarnaast op regelmatige basis mee aan workshops, projectdagen en kampen, waaronder de Musiceerdagen te Leuven en het zomerkamp Kreamuze.

In 2012 behaalde Thomas aan LUCA School of Arts Campus Lemmens met grote onderscheiding het masterdiploma muziek optie muziekpedagogie en het lerarendiploma. In 2014 behaalde hij aan hetzelfde instituut het masterdiploma compositie met onderscheiding in de klas van Jeroen D'hoe. In 2016 behaalde hij het bachelordiploma directie met onderscheiding in de klas van Ivan Meylemans en Jan Van Der Roost.

Thomas schreef uiteenlopende arrangementen in samenwerking met diverse verenigingen, koren en orkesten. Daarnaast staan er enkele composities voor orkest en koorwerken op zijn naam. Als pianist is hij actief als begeleider en lid van het duo Tomato Yango. Hij is dirigent van het symfonisch jeugdorkest Musilene in Westerlo.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by