In Brussel kan je terecht voor psychologische begeleiding bij Sofie Giets en Pol Gerits. Daarnaast presenteren wij ook een groepsaanbod. Concrete info staat vermeld op onze affiche onderaan deze pagina.

Sofie Giets is psychologe en werkt vanuit een systeemtherapeutische invalshoek. Bij het beluisteren van jouw verhaal hecht ze groot belang aan de context waarin je bent ingebed, alsook aan jouw levensgeschiedenis. Ze zal samen met je op zoek gaan naar een hoopvol perspectief dat nieuwe mogelijkheden biedt.
Sofie is maandag en dinsdag aanwezig op campus Sint-Lukas Brussel (enkel op afspraak). Gesprekken bij Sofie zijn steeds gratis. 

Contact
Campus Sint-Lukas Brussel
Paleizenstraat 70, 1e verdieping, lok. B1.15
Mail: sofie.giets@luca-arts.be
Tel: 02/250.11.16

Pol Gerits werkt vanuit een cognitief-gedragstherapeutische (CGT) en gezondheidspsychologische invalshoek. Het kernidee van cognitieve gedragstherapie (CGT) is dat je manier van denken bepaalt hoe je je voelt. CGT gaat ervan uit dat je gelukkiger en productiever kunt leven als je op een gezonde manier denkt. CGT is een praktische, zinnige en doeltreffende aanpak om je gedachten de baas te worden en opbouwend te leren denken en aan je problemen te werken. Ongeacht of je je problemen als minimaal beschouwt, jezelf een beetje depressief of faalangstig voelt of al jarenlang met onaangename psychologische problemen kampt, kun je door middel van cognitieve gedragstherapie je leven beter en rijker maken. Bij Pol kan je ‘s avonds terecht op afspraak in zijn praktijk, die gelegen is in het centrum van Brussel.

Het intakegesprek is steeds gratis. Voor de vervolggesprekken bij Pol Gerits vragen we een bijdrage van € 2,5 per gesprek. Dit bedrag dien je op voorhand te betalen. Indien je een afspraak niet kan nakomen, geef Pol een seintje. Indien je dit niet doet, zal € 2,5 aangerekend worden.

Contact Privépraktijk
Opgelet nieuw adres: Edmond Tollenaerestraat 56 (bus 10), 1020 Brussel
Mail: pol.gerits@gmx.com
Tel: 0473/95.96.80

Ben je bezorgd om iemand?
Ben je bezorgd om een student in je omgeving en heb je hieromtrent vragen en/of nood aan advies?
Dan kan je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Contact
Stuvo LUCA Brussel
Campus Sint-Lukas Brussel
Paleizenstraat 70, 1e verdieping, lok. B1.14
Mail: stuvo.brussel@luca-arts.be
Tel: 02/250.11.15

 

Brussel
Brussel
website by