Starten met Brand & Packaging Design

TOELATINGSPROEVEN

 

Directe toegang
Om de creditopleiding Brand&Packaging Design aan te vatten heb je een diploma nodig zoals een professionele bachelor ‘Beeldende Vormgeving’, een master ‘Grafisch Ontwerp’, een bachelor of master ‘Illustratie’.

Studenten uit de professionele bachelor ‘Beeldende Vormgeving’ uit de Grafische Studio kunnen na het 2de jaar de studio Brand&Packaging design volgen. Studenten met een diploma Grafisch Ontwerp, Beeldende Vormgeving, Interieurvormgeving, Industriële Vormgeving, Productdesign, Illustratie, Communicatie en Marketing kunnen een creditcontract behalen in Brand&Packaging design.

Voorleggen van een portfolio
Je kan de opleiding ook starten na het voorleggen van een portfolio waarin je interesse voor verpakking en/of branding voor zich spreekt.
Dat kan je als je een bachelor- of masterdiploma Architectuur hebt, een bachelor Audiovisuele Technieken (Foto/Film), een bachelor of master Interieurarchitectuur, een bachelor Interieurvormgeving, een bachelor Grafische en Digitale Media, een bachelor of master Productontwikkeling, een bachelor Industriële Vormgeving of een bachelor Multimedia en Communicatietechnologie.

Toelatingsproef
Heb je een diploma dat niet gerelateerd is met een grafische of een kunstopleiding, dan moet je een toelatingsproef afleggen.

Heb je nog vragen?
Contacteer hans.plompen@luca-arts.be.

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je via www.luca-arts.be/inschrijven.

website by