Campus C-mine neemt deel aan "De smaken van Hasselt"

"De smaak van Hasselt," is een samenwerking tussen LUCA School of the Arts, Campus C-Mine en de Cultuurdienst Hasselt, de stad van de smaak. Het project geeft aan jong fotografisch talent de kans om hun eigen kijk op deze smaakstad te geven.  

Schepen  van culuur, Katrien Schaerlaekens onderstreept de creatieve kijk van de deelnemers:‘De opdracht bestond er in om artistieke beelden, persoonlijke interpretaties te maken, geen toeristische of ‘gekende’ beelden."

Docente en fotograaf Annick Geenen begeleidde de derde Bachelor- en Masterstudenten in dit tweejarig project dat eindigt met een fotoexpo in Het Stadsmus. Annick Geenen:"‘Het was een vrije opdracht waarin ze de kans kregen om hun creatieve werk te positioneren in een professionele context. De studenten kregen de mogelijkheid om te bouwen aan hun eigen signatuur doordat ze hun concept, beeldstrategie en werkmethodiek zelf konden bepalen. De ervaring die ze opdeden binnen het werkveld en de feedback van de opdrachtgevers was bijzonder verrijkend voor de studenten.'

 

Praktisch
van 3 oktober 2015 t.e.m. 3 januari 2016
Het Stadsmus, Guido Gezellestraat 2, 3500 Hasselt
toegang gratis
www.hetstadsmus.be
www.facebook.com/hetstadsmus

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by