The Next Day - JOIN US!

Wat gebeurt er op 20 april?

JOIN US! - The Next Day

De “Blijf in uw kot”-regel die ons is opgelegd sinds Covid-19 wereldwijd rondwaart, geldt onvoorwaardelijk tot en met 19 april. De vraag die iedereen bezig houdt is wat daarna? De maatregelen zijn uiteraard verlengd en/of bijgestuurd. Maar een veel interessantere vraag is wat wij mensen in deze nieuwe leef- en werkomstandigheden op 20 april zullen doen?

Daarom nodigt de opleiding Fotografie van de Campus Sint-Lukas Brussel iedereen uit om op 20 april  zijn of haar persoonlijke bezigheden vast te leggen op foto en te delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s … Door het delen van onze dagelijkse activiteiten, delen we onze ervaring van deze unieke periode. En het geheel wordt een schat die getuigt van ons gedrag vandaag.

Post je foto’s met je voornaam en de plaats waar je verblijft

Google Drive: https://drive.google.com/…/13hi-jKLHCIHUUOPgCLcQMstiD0HPFpE…

E-mail: thenextday2020@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/thenextday2020

JOIN US!

Photography Expanded,

Department Photography Luca School of Arts

LUCA start met een Engelstalige master Muziek

LUCA start met een Engelstalige master Muziek

Nieuwe docenten LUCA Muziek

Nieuwe docenten LUCA Muziek: Tine Janssens, Julien Libeer en Maximilian Lohse

CORONAvirus:

LUCA School of Arts neemt extra maatregelen om het verspreiden van het coronavirus/covid-19 tegen te gaan.
 
 

Marc Sleen Museum wordt werkplek voor jong striptalent!

Alumni beeldverhaal krijgen zo een duwtje in de rug.

CALL for Applications: DOC Nomads, Joint Master Degree in documentary film directing

c Aleksandr Vinogradov

The DOC NOMADS Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) in Documentary Filmmaking is a two-year, full time, international graduate program (120 ECTS) delivered by a consortium of three prominent European universities across three countries: Portugal, Hungary and Belgium.

Concertprogramma voorjaar 2020

Foto: Michiel De Baets

Programma Minima Docta 2019 bekend

Platform voor maatschappelijke discussie en documentaire cinema

MINIMA DOCTA is een platform voor maatschappelijke discussie en documentaire cinema o.l.v. Jeroen Laureyns en Wim Lambrecht met de steun van LUCA School of Arts Campus Sint-Lucas Gent, Onderzoekseenheid Image, Kunstencentrum CAMPO, Cinema Sphinx en 019.

Frontaal

Fotografiestudenten analyseren sporen van eerste wereldoorlog.

Wat gebeurt er als je honderdveertig jonge, beginnende fotografen confronteert met een stad die zo zwaar werd getroffen door de oorlog als Ieper. De fototentoonstelling Frontaal is het antwoord op die vraag. 

Movement 13

Tentoonstellingsproject rond dans- en theaterfotografie

Deze tentoonstelling toont nieuw werk van 3e jaars Bachelorstudenten Beeldende Kunsten Fotografie van LUCA School of Arts, campus C-mine. De studenten kregen de opdracht om elk vanuit hun eigen interesse te werken rond theater- en dansfotografie. 

Studenten Interieurvormgeving creatief met afval

Samenwerking tussen studenten Interieurvormgeving en Kapaza

AZ-lezingen '19 zetten landschap centraal

UNDISCIPLINED TALKS

Een opeenstapeling van hands-on inspiratie, out-of-the-box lezingen en eigenzinnige perspectieven. Verwacht avonden vol nieuwe inzichten over de artistieke praktijk van de toekomst. Voor & door makers, denkers en studenten uit de creatieve sector. Georganiseerd door Z33.

Unieke samenwerking om kunstleraren op te leiden

LUCA School of Arts ondertekende zonet een unieke samenwerkingsovereenkomst met twee zeer sterke spelers op het domein van de educatieve bachelors. In de regio Brussel werkt LUCA School of Arts voortaan samen met Odisee. Voor kunstprofessionals die in Gent een lerarenopleiding willen volgen, slaat LUCA School of Arts de handen in elkaar met Arteveldehogeschool. Twee keer een match made in heaven!