Mutation Festival

Mutation Festival
De conferentie die technologie - en kunsteducatie net dat stapje verder duwt. Laat je inspireren door internationale voorbeelden, ontdek de workshops van de toekomst en leer hoe je zelf aan de slag kunt in jouw praktijk.

Programma
Op het podium van Mutation festival staan heel wat internationale en lokale kleppers. De Deen Andreas Refsgaard bijvoorbeeld, die muziek kan maken aan de hand van oogbewegingen. Of de Catalaanse 'cyborg artist' Moon Ribas, die letterlijk alle aardbevingen ter wereld in haar ellebogen kan voelen. In workshops van onder andere Dries Depoorter kunnen bezoekers ook zelf aan de slag om aan de hand van technologie kunst te maken. Wie vooral met experts wil discussiëren over hoe technologie en kunst in een organisatie toegepast kunnen worden, kan op Mutation in gesprek gaan met de mensen van Timelab, Cultuurconnect en De Krook.

Mutation eindigt met Bring Your Own Beamer, een initiatief dat Nerdlab sinds 2013 organiseert. Op zo’n avond brengen kunstenaars letterlijk hun eigen beamer mee om de meest verbluffende visuele kunst te projecteren, die vaak ook interactief is. Op de editie van vorig jaar, die in de oude bibliotheek doorging, kwamen maar liefst 1600 bezoekers over de vloer. Dit jaar komt Dijf Sanders, die hoge ogen gooit met zijn nieuwe plaat en een prachtige festivalzomer achter de rug heeft, tijdens Bring Your Own Beamer optreden.
Waar
De Chinastraat
Chinastraat z/n
9000 Gent
Wanneer
van 07/12/18 tot 07/12/18
Meer info
Nerdlab
Prijs
€ 35.0
Basistarief: 35,00 €; Student: 15,00 €
Reservation
hannes@nerdlab.be
Contact
hannes@nerdlab.be

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by