Opencampusdag Sint-Lucas Gent

Opencampusdag Sint-Lucas Gent
LUCA School of Arts biedt professionele en academische bachelor- en masteropleidingen aan in Interieurvormgeving, Beeldende Vormgeving en Beeldende Kunsten op haar campus Sint-Lucas Gent. Wil je de sfeer opsnuiven op onze campus in Gent? Wil je graag weten hoe het is om te studeren in hartje Gent? Kom het te weten van onze studenten en docenten op onze open atelierdagen.

PROGRAMMA

Atelierbezoek
In de ateliers op het Alexianenplein en in Abdij Hoogstraat staan studenten en docenten je te woord en geven ze antwoord op je vragen. In heel wat ateliers zijn de studenten gewoon aan het werk en in alle ateliers is er studentenwerk te zien.

Infosessies
Er staan algemene infosessies op het programma. Tijdens deze sessies krijgen kandidaat-studenten algemene informatie over de verschillende opleidingen, de toelatingsproef, de opbouw van de opleiding, het studiegeld, de voorzieningen voor studenten …

Infosessies Alexianenplein
 • Beeldende Vormgeving om 14.15 uur (duur: 20 minuten)
 • Beeldende Kunsten en Specifieke Lerarenopleiding om 15.15 (duur: 20 minuten)

  Infosessies Abdij Hoogstraat
  Interieurvormgeving om 14.30 en 16.00 uur (duur: 40 minuten)

  Inschrijving artistieke toelatingsproef
  Wil je inschrijven voor de toelatingsproef? Dan kan je terecht in de cafetaria op het Alexianenplein. Zodra je ingeschreven bent voor de toelatingsproef, krijg je een document met daarop gedetailleerde informatie over de proef. Bij de toelatingsproef wordt vooral gepeild naar je motivatie en je interesse voor cultuur. Technische voorkennis is niet nodig.

  Bijkomende info
  In de cafetaria op het Alexianenplein kan je aan de medewerkers van het studentensecretariaat ook bijkomende informatie vragen over onze opleidingen, de toelatingsproef, de praktische organisatie van een academiejaar, de voorwaarden voor een studiebeurs, de voorzieningen voor studenten…
  Met specifieke vragen over studietoelage, huisvesting e.d.m. kan je aankloppen bij de dienst Studentenvoorzieningen die ook post vat in de cafetaria.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

 • Waar
  LUCA - Campus Sint-Lucas Gent
  Alexianenplein 1
  9000 Gent
  Wanneer
  woensdag 25 april 2018 van 14:00 tot 17:00
  Meer info
  LUCA School of Arts
  Prijs
  gratis
  Links

  ©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

  website by