Campus C-mine Genk

Vanwege de directe link met de creatieve industrie biedt C-mine een uitstekend kader voor kunstonderwijs. C-mine wil een inspirerende plek zijn voor creatief ondernemerschap en een broedplaats voor jong, creatief talent. Via onze samenwerking in Genk met o.a. C-mine Crib, FabLab, IDE (Innovatie & Design Euregio), FLACC en andere creatieve organisaties en bedrijven ontstaat een interessante kruisbestuiving met het werkveld.

Opleidingen

Audiovisuele kunsten:

Beeldende Kunsten:

Productdesign >

Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Medische of psychologische steun nodig?  Vragen rond huisvesting, studentenwerking, voeding en mobiliteit? Noden rond sociale dienstverlening? Je kan voor dit alles terecht bij Stuvo UC Leuven Limburg!

https://youtu.be/Sd_XK-KiYA8

Uitleendienst

Studenten van campus C-mine kunnen voor de opdrachten die ze in het kader van hun opleiding uitvoeren, audiovisueel materiaal uitlenen in het magazijn AV. De uitleendienst is enkel toegankelijk voor LUCA-studenten. Studio's en montagecellen kunnen gereserveerd worden in het magazijn. Openingsuren: 8u30 tot 16u30.

Campuskalender

Campusnieuws

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by