Campus Sint-Lukas Brussel

Sint-Lukas is een bruisende en levende kunst- en architectuurcampus. Vandaag vind je er een kunstenhogeschool, de faculteit Architectuur van de KU Leuven een avondschool, een kunsthumaniora, een basisschool en een galerie. Deze Brusselse kunstencampus is de thuishaven voor ongeveer tweeduizend kunstenaars en vormgevers die er werken, leren en onderzoeken.

Het is een moderne en open campus van meer dan 17 000 m2, maar het binnenplein, het torentje en verschillende kleine details zullen de bezoeker echter altijd blijven herinneren aan de neogotische roots van weleer.

Faciliteiten
Faciliteiten
  • Luca Technics
  • Luca Print
  • Luca Lab
Studentenvoorzieningen
Studentenvoorzieningen

Bij Stuvo (studentenvoorzieningen) willen we je ondersteunen zodat je studentenleven vlot en zorgeloos kan verlopen. Medische of psychologische steun nodig?  Vragen rond huisvesting, studentenwerking, voeding en mobiliteit? Noden rond sociale dienstverlening? Je kan voor dit alles terecht bij Stuvo Brussel!

Sint-Lukasgalerie
Sint-Lukasgalerie
Onderzoek in de kunsten
Onderzoek in de kunsten
  • De onderzoekseenheid Intermedia focust op actuele kunstpraktijken die interdisciplinair zijn en/of verschillende media bevragen vanuit hun relaties met andere media.
  • LABOPro, onderzoek van LUCA Pro

Contactpersonen
Academisch onderzoek: dr. Nicola Setari
Professioneel onderzoek: dr. Karin Slegers

Activiteiten op en rond de campus

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by