Wegbeschrijving

Paleizenstraat 70
1030 Brussel

t 02 250 11 00

Wegbeschrijving met de auto

PAS OP: Op onze campus is geen parkeergelegenheid. Voorzie daarom voldoende tijd om een parkeerplaats te vinden.

Aangewezen route

Vanaf de E19 Antwerpen-Brussel: Volg in Vilvoorde ‘Namen-Luik-Zaventem-Brussel’. Kies richting ‘E40 Luik-Leuven-Brussel’ en daarna ‘Brussel’. Rijd vervolgens richting ‘Meiser’. Kies op het Meiserplein de Rogierlaan (vierde straat rechts). Rijd de Rogierlaan door tot aan de Paleizenstraat. De hogeschool ligt op het nummer 70.
Vanaf de E40 Leuven-Brussel: Volg richting ‘Brussel’ en rijd vervolgens richting ‘Meiser’. Kies op het Meiserplein de Rogierlaan (vierde straat rechts). Rijd de Rogierlaan door tot aan de Paleizenstraat. De hogeschool ligt op het nummer 70.
Vanaf de A12 Antwerpen-Brussel: Neem de afrit ‘Centrum’. Rijd voorbij het paleis van Laken en de kerk van Laken. Rijd rechtdoor de brug over aan het Jules De Trooz Square (groot kruispunt met verkeerslichten), richting Koninginnelaan (volg de tramsporen). Rijd rechtdoor onder de spoorwegbrug. Rijd vervolgens rechtdoor het Liedtsplein over en aansluitend de Paleizenstraat in. De hogeschool ligt op het nummer 70.

Vanaf de E40 Oostende-Brussel: Volg de richting ‘Brussel-Koekelberg’. Neem vervolgens de Keizer Karellaan richting ‘Basiliek’. Rijd net voor de Basiliek de tunnel in. Neem uitrit ‘Centrum’ (richting Rogier-Kruidtuin). Rijd rechtdoor tot aan ‘Kruidtuin’. Sla achter de Kruidtuin links de Koningsstraat in en rijd links voorbij de Sint-Mariakerk. De Koningsstraat gaat er vanzelf over in de Paleizenstraat. De hogeschool ligt op het nummer 70.

Trein

Het Noordstation ligt op vijf minuten stappen van onze campus. Dit is de aangewezen route vanaan het Noordstation:

Neem in de grote middengang van het Noordstation de uitgang 'Aarschotstraat'. Steek de Aarschotstraat over. Volg de Allardstraat die overgaat in de Dupontstraat. Volg de Dupontstraat tot aan de Groenstraat. Sla links de Groenstraat in en volg de Groenstraat tot aan de Rogierstraat. Sla rechts de Rogierstraat in en volg die tot aan de Paleizenstraat. Sla rechts de Paleizenstraat in en volg tot aan het nummer 70.

Tram

In het Noordstation kan je tram ‘90 Zuidstation’ nemen tot aan de halte ‘Lefrancq’ in de Rogierstraat. Volg de Rogierstraat naar beneden tot je aan de Paleizenstraat komt. Sla de Paleizenstraat links in en volg tot het nummer 70.

Bus

Verschillende buslijnen van De Lijn en de MIVB houden halt in het Noordstation.

Metro

Neem metrolijn 2. Stap af aan de halte ‘Kruidtuin’. Loop de Koningsstraat in en loop in de richting van de Sint-Mariakerk. Loop rechtdoor de Paleizenstraat af tot aan het nummer 70.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by