Docenten Fotografie aan Narafi Foto

Les van experten

In de wereld van de fotografie volgen nieuwe technieken en tendensen elkaar razendsnel op. Als opleiding is het een must om mee te zijn met de laatste evoluties. Daarom krijgen onze studenten les van professionele fotografen die actief zijn in de reclamesector, de modewereld, de bedrijfswereld, de pers, de kunstwereld … Het zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied.

Ons docententeam bestaat daarom uit een reeks experten. Alain Van Haver en Sarah Van Marcke zijn bekende namen in de artistieke fotowereld en stellen regelmatig tentoon. Bram Tack en Jürgen Doom zijn actief als commerciële fotografen en werken voor de bedrijswereld als portret- en bedrijfsfotografen, met sterke flitsbeheersing. Lennert Deprettere en Tom Swalens zijn gespecialiseerd in culinaire fotografie en lifestyle en publiceren regelmatig boeken. Isabel Rottiers is een rasechte architectuurfotografe. Pieter De Smedt-Jans maakt prachtige mode- en glamourbeelden. Faye Pynaert werkt voor dagbladen, verzorgt reisreportages en fotografeert portretten. Lieven Verkens is webdesigner.

Specifieke theorievakken als marketing en bedrijfsbeheer worden gegeven door gastdocenten die een eigen bedrijf runnen.

Open en toegankelijk 

In een creatieve opleiding is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Bij ons wordt je daarom nauw opgevolgd door je docenten. Onze docenten zijn bovendien zeer toegankelijk, wat het contact tussen docenten en studenten erg informeel maakt. Vraag dus maar raak!

Docenten

Véronique Beelaert, Frédérique Debras, Lennert Deprettere, Pieter De Smedt-Jans, John Devos, Jürgen Doom, Frank Herreman, Faye Pynaert, Isabel Rottiers, Tom Swalens, Alain Van Haver, Sarah Van Marcke, Lieven Verkens

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by