Wat is eduroam ?

Eduroam is een internationaal project dat staat voor "EDUcational ROAMing". Het is een project dat (o.a. educatieve) instellingen toelaat bezoekers uit andere "bevriende" instellingen toegang te geven tot hun draadloos netwerk met de logingegevens van hun eigen instelling.

Zo zal u als LUCA-gebruiker toegang kunnen krijgen tot een speciaal voorzien draadloos netwerk met de naam "eduroam" in andere instellingen die dit geïmplementeerd hebben. Hoe u dit doet, kan u hieronder lezen. Deze website is zowel bedoeld voor het personeel en de studenten van LUCA die eduroam zullen gebruiken binnen LUCA en daar buiten, als voor bezoekers die binnen LUCA gebruik willen maken van het eduroam netwerk.

Informatie over beschikbaarheid en gebruik van eduroam in België en andere landen vindt u op: http://www.eduroam.be en http://www.eduroam.org.

Iedereen die gebruik wenst te maken van eduroam is gebonden aan de eduroam policy (pdf-formaat).

Eduroam configuratie

Controleer de lokale beschikbaarheid van eduroam binnen LUCA en raadpleeg de configuratie-handleiding die overeenkomt met uw operating-systeem. Deze documenten vind je hieronder.

Nieuw academiejaar 2020 ! Log steeds in met jouw
username + @kuleuven.be 
bv.:  r0123456@kuleuven.be
of  u0123456@kuleuven.be

Vragen en problemen, stuur een e-mail naar eduroam@luca-arts.be

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by