SPORT

Ben jij gebeten door de sportmicrobe en wil je je studies combineren met een gezonde dosis sport? Dankzij het ruime sportaanbod van Studentensport Limburg zal je je geen moment vervelen.

Met de studentensportkaart kan je bovendien voor slechts €20 per jaar genieten van tal van voordelen. Als klap op de vuurpijl wordt deze kaart gedeeltelijk of volledig terugbetaald door de mutualiteiten.

Meer info over sport in Limburg? Klik hier!

CULTUUR

Ben je een echte cultuurmens? Maak dan gebruik van de gratis BILL bundel, die krijg je sowieso als student bij LUCA School of Arts, C-Mine. Geniet daarnaast ook van het cash back systeem van stuvo in samenwerking met de Limburgse cultuurhuizen.

Een culturele uitstap, een gratis avant-première in Kinepolis Hasselt, culturele workshops, het is slechts een greep uit het culturele aanbod. Op de eerste woensdag van oktober kan je samen met je medestudenten het nieuwe academiejaar vieren op de Student Take Off in Hasselt. Ook de stad Genk trakteert jullie op een heus studentenwelkom aan het begin van het academiejaar. Hou de infoschermen op je campus en Toledo in de oog voor up-to-date culturele info of mail je vraag naar cultuur.limburg@ucll.be.

Wil jij graag cultuurambassadeur worden voor de Limburgse studenten? Stel je kandidaat via cultuur.limburg@ucll.be.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by