Graduation 2019

In mei en juni toont LUCA School of Arts trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters in Brussel, Gent, Genk en Leuven. Twee maanden boordevol tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Welkom!
Gebruik #LUCAgraduation en praat mee.

C-Mine Genk 

van 22 juni t.e.m. 23 juni 2019
De afstuderende studenten Fotografie, Film, Animatiefilm, Productdesign, Interaction Design en Game Design van LUCA School of Arts van campus C-mine tonen hun eindwerk, het beste van hun creaties.

Drama Lemmens Leuven

van 29 mei t/m 9 juni 2019
OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

Geniet van de masterproeven van Tom Voet, Noa Pylyser, Kyra Verreydt, Egon Schoelynck, Kwinten Van Heden, Runa Robbroeckx, Ellis Meeusen
Meer info en verplichte reservatie ››

Muziek Lemmens Leuven

van 6 mei t.e.m. 4 juni 2019
Onze bachelor- en masterstudenten Muziek van Campus Lemmens tonen in mei en juni het beste van zichzelf tijdens hun bachelor- en masterproeven.

Film Narafi  

28 juni 2019
De afstuderende bachelors Film-TV-Video van LUCA School of Arts van campus Narafi tonen hun eindwerken. Een hele avond lang film van allerlei soorten. Het jong talent van morgen op het doek!

Sint-Lucas Gent

29 juni t.e.m. 30 juni 2019
De bachelors en masters Beeldende Vormgeving, Interieurvormgeving, Grafisch Ontwerp, Textielontwerp en Vrije Kunsten van Sint-Lucas Gent tonen het beste van hun werk.

Sint-Lukas Brussel

27 juni t.e.m. 29 juni 2019
Er wordt werk vertoont van alle masterstudenten Beeldende Kunsten (Vrije Kunsten, Graphic Design, Beeldverhaal, Fotografie) en Audiovisuele Kunsten (filmalumni van het vorige academiejaar), en een selectie van derdejaars bachelorstudenten Beeldende Kunsten en Audiovisuele Kunsten.

 

 

 

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by