Hardware en software voor studenten

In onze computerlokalen op elke campus

Een goede plek om te werken als je geen computer of internetverbinding op je kot hebt, zijn de PC-klassen. De PC-klassen bevinden zich op de verschillende campussen. Neem contact op met de onderwijsadministratie op je campus voor de beschikbaarheid van de pc klas. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om af te drukken op de printinfrastructuur van de campus. Voor meer informatie kan je ook terecht bij de onderwijsadministratie van je campus.

Een computer kopen

Je kan er voor opteren om een nieuwe Windows PC in huis te halen. Of je wil software en hardware kopen aan educatieve voorwaarden?
Het kan allemaal via www.campusshop.be. (kies voor associatie KU Leuven)
Heb je meer voorkeur voor een Mac ? Dan kan je terecht bij Easy-m

Academic Software

LUCA School of Arts heeft een overeenkomst met Academic Software gesloten. Via academicsoftware.luca-arts.be kan je Adobe, Office 365, antivirus software en extra opleidingssoftware downloaden. Afhankelijk van je opleiding (*) moet je hier nog 65 euro per jaar (incl. BTW) voor betalen. (beschikbaar vanaf start academiejaar)
* Voor AVK Genk, AVK Brussel, BK Brussel, BK Genk, BK Gent, PD Genk, Bouw Brussel, BV Gent, IV Brussel, IV Gent zit dit verwerkt in de extra studiekosten. Zij hoeven niet meer aan Academic software te betalen.

Virussen en spyware

Een virusscanner is een must als je met je computer het internet op gaat. LUCA biedt voor McAfee Total Virus Defense een campuslicentie aan. Je kan het programma als student of personeelslid gratis downloaden (inloggen met rnummer).

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by