LUCA Showcase 2019

LUCA School of Arts kijkt van 15 tot 19 oktober terug naar de beste realisaties van het afgelopen jaar en blikte vooruit op intrigerende projecten voor het nieuwe academiejaar. Op het programma onder meer artist’s talks en lezingen van veelbelovende jonge onderzoekers in de kunsten, een design- en kunsttentoonstelling, screenings en performances, concerten, book launches en een awards night.

Foto: Michiel Neyt
Academische opening & awards night

LUCA wil de huidige generatie kunststudenten inspireren door hun illustere voorgangers te huldigen. Daarom huldigt LUCA tijdens haar academische opening jaarlijks een alumnus van het jaar en reikt ze een eremaster uit aan de meest verdienstelijke kunstenaar van het afgelopen academiejaar. Bovendien worden er ook prijzen uitgereikt aan de meest verdienstelijke afstudeerprojecten.

Ontmoetingsplaats

De Showcase is meer dan een presentatieplek. Het is een ontmoetingsplaats waar jonge, creatieve wolven de oude meesters en gevestigde waarden treffen, waar nieuw talent en toekomstige werkgevers elkaar ontmoeten en waar nieuwe ideeën gepresenteerd worden aan een geïnteresseerd publiek. De Showcase richt zich daarom tot het culturele sector, de kunsteducatieve scholen, de eigen studenten en docenten en het onderwijsbeleid. Bijzondere aandacht gaat hierbij naar de alumni van de hogeschool.

Programma in opbouw

Vorige edities

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by