Mobiliteit en vervoer

De studenten van campus C-mine Genk die zich tussen het station en de campus verplaatsen, kunnen dit op verschillende manieren doen:

Fiets

Campus C-mine ligt op fietsafstand van het centrum en het station. Je kan een fiets huren bij vzw Basis. Je betaalt € 70 waarborg en hebt de mogelijkheid om een onderhoudscontract (op jaarbasis) af te sluiten voor de prijs van € 50. Indien je dit niet verkiest, betaal je alle herstellingen aan de effectieve kostprijs en matig uurloon.

Hoe werkt het?
De verhuring gebeurt door fietspunt Genk (station Genk). Het fietspunt is geopend van maandag tot vrijdag van 7u tot 19u00.

Openbaar vervoer

Een bushalte van de stadsbus G8 ligt aan C-mine, Wilde Kastanjelaan. De bus rijdt om de 30 min van het station naar C-Mine.
Vanaf academiejaar 2015-2016 is er een nieuwe buslijn, de Campushopper. Deze lijn verbindt de campussen in Genk, Hasselt en Diepenbeek.

  • De Campushopper rijdt enkel op schooldagen tussen 06.00 en 22.30 uur. Overdag rijdt de nieuwe lijn om het halfuur. Vanaf 19.00 uur is dat om het uur.
  • De Campushopper heeft haltes in Hasselt (NMBS Station – Kunstlaan - Dusartplein – Kapermolen – Rijksadministratief Centrum), Diepenbeek (Universiteit) en Genk (ZOL/LiZa – Station – C-Mine

De volledige dienstregeling vind je hier.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by