2BBV Expo op het Theaterfestival Gent

Na 15 jaar is Het TheaterFestival terug in Gent! En hoe …

Een generatie vormgevers in spé uit de 2de BA Beeldende Vormgeving ging de uitdaging aan om een treffende grafische campagne te ontwikkelen voor #hettheaterfestival2019. Het amalgaam weldoordachte affiches is doorlopend (en gratis) te zien in Festivalcentrum Vooruit. Naast de affiches ontwierpen onze medestudenten ook brochures, flyers, social media banners en een tram, in opdracht van docenten Johny Van de Vyver, Sara Geerst en gastdocent Tom Hautekiet..

WISTJEDATJE 15 jaar geleden was docent Johny het creatieve brein achter de laatste TheaterFestival- campagne in Gent. Op de affiche prijkte toen een halve citroen. In 2019 is de citroen terug compleet, met dank aan Laura Bergans, vormgever van Het TheaterFestival.

Het TheaterFestival toont jaarlijks de meest belangwekkende voorstellingen, geselecteerd door een professionele jury. Jullie aandacht graag voor #nieuwjong, waar fris, aanstormend talent een plek krijgt, en voor het #OFFFestival waar Gentse creatievelingen de touwtjes in handen hebben.

In The Upside Down Man onderzoekt Mohamed Toukabri het concept van ‘tussenruimte’. Hij confronteert het publiek met deze mysterieuze en filosofische zone, ergens tussen een verwesterde moslimachtergrond in Tunis en het wereldburgerschap dat Europese hedendaagse dans hem biedt. 
za 14 sep 20u / Vooruit Domzaal                                                                                                                             

PA/WS tovert het KASK Paviljoen tijdens Het TheaterFestival om tot een open werkplek, performance- en expositieruimte (mét bar). Hier leer je vier residenten kennen: Kaori Ishiguro, Jietske Vermoortele, Menzo Kircz en buren. Zij geven om de twee dagen de fakkel door aan elkaar, en laten steeds een deel van zichzelf achter. Muzikale tunes worden om de twee dagen geleverd door Otto De Vylder. 
do 5 sep - za 14 sep  / KASK Paviljoen

 
 
 
 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by