ma 19.09 - vr 23.09.2022, Volledige dag

CAMPO Victoria, Gent

Talks, lezingen en congressen

Eind september is een vreemde periode in het leven van de kunststudent. De zomer is voorbij en het nieuwe academiejaar moet nog beginnen. Gelukkig is er dan de 2022-editie van de After Summer School om die lege week op te vullen! 

Programma

Een weeklang wordt je op sleeptouw genomen door spraakmakende kunstenaars uit verschillende disciplines: beeld, podium, zang, literatuur, film… Je duikt elke dag in het atelier van een andere artiest(e) en gaat van daaruit aan de slag: de ene dag een regisseur, de andere dag een schilder, dan weer een acteur, een danser, een zanger of een fotograaf. Het is een sterke, energieke ervaring, niet het minst ook door de ontmoetingen met een 40-tal andere studenten van KASK, RITCS en andere campussen van LUCA. Een onderdompeling, een netwerk, een intens feest van kunsten en nieuwe mogelijkheden. Het programma van kunstenaars voor 2022 is nog in de maak, maar hier vind je alvast de line-up van eerdere jaargangen.

Praktische informatie

Datum

19 tot 23 SEP 22 

Locatie

CAMPO VICTORIA - GENT
 

Deelnemen?  

Elk jaar kunnen 10 masters in de beeldende kunst van LUCA BK Gent gratis deelnemen aan de After Summer School van het Gentse kunstencentrum CAMPO. Dit jaar vindt die After Summer School plaats van 19 tot 23 september 2022. Het is een unieke manier om je masterjaar met een artistieke boost in te zetten. Wil jij er deel van uitmaken? Stuur dan ten laatste op 4 juli een mail met je persoonlijke, artistieke motivatie naar tom.vanimschoot@luca-arts.be en wim.lambrecht@luca-arts.be. Kort daarna verneem je of je kan deelnemen.

Prijs?  
200€ (inclusief eten) 

Spread the word