Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang uitnodigingen in je mailbox

Volg #LUCAalumnus op facebook

Diploma kwijt?

Vraag ons een vervangend attest aan!

Contact

Ben je alumnus en wil je iets bekendmaken? Of wil je als organisatie samenwerking met de alumniwerking van LUCA School of Arts? 

Contacteer ons per mail.

Alumni

Afgestudeerd? Ook na je studies willen we de band met jou niet verliezen. Een diploma van LUCA is immers meer dan een diploma, het is een band voor het leven. De alumni van LUCA maken deel uit van een netwerk van designers en kunstenaars die hun waarde in het artistieke veld en in de creatieve industrie keer op keer hebben bewezen. Met haar alumniwerking wil LUCA het contact met die alumni behouden en het contact tussen alumni onderling stimuleren.

De LUCA-alumni, een sterk netwerk

Dat netwerken noodzakelijk is hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Als alumnus van LUCA ga je deel uitmaken van een netwerk van designers en kunstenaars die hun waarde in het artistieke veld en in de creatieve industrie keer op keer hebben bewezen. Het zijn stuk voor stuk mensen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van werk en het realiseren van een opdracht.

LUCA versterkt dit door samen te werken met Younite, een app waarmee je eenvoudig en snel andere creatieve geesten vindt of kan meewerken aan de artistieke projecten van andere kunstenaars en ontwerpers.

Leren, een levenslange ambitie

Ook nadat je je diploma behaalde kan je bij LUCA terecht voor rist activiteiten die je inspireren en verrijken. Je kan bij ons terecht voor masterclasses, lezingen en symposia, maar ook voor postgraduaatsopleidingen, een lerarenopleiding en een reeks van infodossiers die je kunnen helpen bij je verdere carrière.

Onze vaste programma's

Jobs en stages

Je zoekt een nieuwe uitdaging? LUCA lijst voor jou de belangrijkste sites op waar je jobs in de creatieve sector kan vinden. Uiteraard vind je op onze pagina ook vacatures aan onze hogeschool.

Check our career platform

Nieuws

#LUCAalumnus op instagram

Nieuwsbrief #LUCAalumnus

Alumninieuws in je mailbox?