Afgestudeerd? Ook na je studies willen we de band met jou niet verliezen. Een diploma van LUCA is immers meer dan een diploma, het is een band voor het leven. De alumni van LUCA maken deel uit van een netwerk van designers en kunstenaars die hun waarde in het artistieke veld en in de creatieve industrie keer op keer hebben bewezen. Met haar alumniwerking wil LUCA het contact met die alumni behouden en het contact tussen alumni onderling stimuleren.

De LUCA-alumni, een sterk netwerk

Dat netwerken noodzakelijk is hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Als alumnus van LUCA ga je deel uitmaken van een netwerk van designers en kunstenaars die hun waarde in het artistieke veld en in de creatieve industrie keer op keer hebben bewezen. Het zijn stuk voor stuk mensen die je kunnen helpen bij het verkrijgen van werk en het realiseren van een opdracht.

Bekijk ons netwerk

Leren, een levenslange ambitie

Ook nadat je je diploma behaalde kan je bij LUCA terecht voor rist activiteiten die je inspireren en verrijken. Je kan bij ons terecht voor masterclasses, lezingen en symposia, maar ook voor postgraduaatsopleidingen, een lerarenopleiding en een reeks van infodossiers die je kunnen helpen bij je verdere carrière.

​​​​​​​Jobs en stages

Je zoekt een nieuwe uitdaging? LUCA lijst voor jou de belangrijkste sites op waar je jobs in de creatieve sector kan vinden. Uiteraard vind je op onze pagina ook vacatures aan onze hogeschool.

​​​​​​​Diploma kwijt?

Je bent je hogeschooldiploma kwijt of het is vernietigd? Voor een vervangend attest kan je terecht bij je hogeschool.

Via dit formulier kan je als alumnus studiegerelateerde attesten opvragen uit jouw verleden bij opleidingen waar LUCA momenteel de verantwoordelijkheid voor draagt. Afhankelijk van het soort attest kunnen er administratie- of verzendingskosten worden aangerekend.

Contact

Ben je alumnus en wil je iets bekendmaken? Of wil je als organisatie samenwerking met de alumniwerking van LUCA School of Arts? Contacteer ons dan via dit formulier.

Contacteer ons

Nieuws & agenda voor alumni