Een jonge vrouw trekt alleen naar Brugge. Ze dwaalt door een verlaten stad en heeft enkel een hotelkamer als ankerpunt. Ondertussen probeert ze een plaats te geven aan haar verloren liefde. Dat is het onderwerp van de masterfilm die Aulona maakte aan de master Audiovisuele Kunsten op campus Sint-Lukas Brussel. De film legt een duidelijke link naar de actualiteit van de lockdown in tijden van Corona maar legt tegelijkertijd een link naar het verleden van de stad als 'Bruges la morte'. Ondertussen verkent het thema's zoals eenzaamheid, materialisme en anarchie.

Met die film wint Aulona Fetahaj nu de VAF Wildcard. De film werd eerder ook al geselecteerd voor het Film Fest in Gent.

Video

Aulona Fetahaj

Aulona Fetahaj is hiermee niet aan haar proefstuk toe. Haar bachelorfilm 'She asked me where i was from' werd geselecteerd voor Dokufest en Breedbeeld Kortfilmfestival.

 

LUCA Graduation

Ieder jaar toont LUCA School of Arts met gepaste trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters. De komende weken zijn tot de nok toe gevuld met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Nieuw artistiek geweld kan je in real life ontdekken in Brussel, Gent, Genk en Leuven of online op onze website.

Welkom!

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Spread the word