23.05.2023

Bezoek Tyler Mitchell op TVL

Op 22 mei was de Newyorkse fotograaf Tyler Mitchell een hele dag te gast op onze campus. Hij ging in dialoog met onze studenten tijdens een portfolio review voor de masters fotografie en een Q&A in besloten groep. De regionale zender TV Limburg was erbij, en dat leverde een mooie reportage op. We kijken alvast uit naar Tyler's keynote vanavond (23 mei).

Met het bezoek van Tyler Mitchell haalt LUCA campus C-mine Genk een zeer gerenommeerde internationale naam naar Limburg. Als eerste fotograaf van kleur haalde hij in 2018 de cover van Vogue met zijn portret van Beyoncé. Onze studenten konden heel wat inzichtrijke en inspirerende raad putten uit hun ontmoeting met de jonge artiest. Zelf was hij zeer gecharmeerd door onze campus en het talent dat hier wordt ontplooid, én door de multiculturele omgeving van Genk.

Bezoek Tyler Mitchell op TVL

TV Limburg was er bij om deze toch wel memorabele passage in de kijker te zetten. Ze spraken met Tyler zelf, met enkele studenten, en met het afdelingshoofd van de campus Dirk Reynders. Een mooie aanzet tot de keynote van Tyler in de grote zaal van het cultuurcentrum op de C-mine site, vanavond om 20u15. Voor de late beslissers zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Personeel en studenten van LUCA-campussen of het middelbaar onderwijs kunnen hun ticket zelfs gratis bestellen. 

Klik hier om uw ticket te reserveren.