do 09.06 - zo 26.06.2022, Volledige dag

Quartier Bleu in Hasselt

Tentoonstelling

Branch out is een tentoonstelling georganiseerd door 3e bachelors product design aan Luca C-mine. Branch Out staat voor het scheiden van onze wegen en het verdiepen in ieders eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Dit willen we dan ook laten zien op de tentoonstelling. De projecten die gepresenteerd worden zijn dan ook zeer divers.

De tentoonstelling zal doorgaan in Quartier Bleu in Hasselt. Van 9 tot 26 juni is de tentoonstelling open voor alle bezoekers.

LUCA Graduation & Graduates

Ieder jaar studeert een nieuwe lichting jong, artistiek geweld af bij LUCA School of Arts. LUCA School of Arts toont de afstudeerwerken van haar bachelors en masters met gepaste trots tijdens de Graduation shows en vult de maand juni de nok toe met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

Nadien gaan deze werken een eigen leven leiden en worden ze opgepikt door professionele festivals en showcases, galeries en musea, cinema en theaterzalen en awarduitreikingen.

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word