Campus Brussel / Narafi

32 2 447 13 00
info.narafi@luca-arts.be
Victor Rousseaulaan 75
1190 Brussel

Op de Campus Brussel (Narafi) organiseert LUCA School of Arts professionele bacheloropleidingen in Film, TV en Video én Fotografie. Het Narafi werd opgericht in 1939 en is hiermee de oudste film- en fotografieschool in België. Het Narafi vond van bij de start haar thuis in het Dudenkasteel in het gelijknamige park in Vorst.

Bacheloropleidingen

Je wordt een creatieve filmmaker met een stevige dosis creatieve en praktijkgerichte training. Je wordt een allrounder in het filmvak.

Mistig zeelandschap met centraal een grappig gebouwtje.

Aan Narafi FOTO krijg je een sterke technische basis, verwerf je een gevoel voor beeldtaal en ontwikkel je een eigen creatieve stijl.  Je ontwikkelt er zowel je creativiteit als je technische bagage. Na je studies kan je veel technische en creatieve beroepen aan.

Nieuws en agenda

23Aug

Waar staan de opleidingen Fotografie  campus Narafi voor? Hoe zien de bacheloropleidingen eruit? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

2Apr
2Jun
30Aug

Waar staan de opleidingen Fotografie  campus Narafi voor? Hoe zien de bacheloropleidingen eruit? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

19Jan

Tentoonstelling LUCA Showcase '20 

Hoe ongewoon opmerkelijk het mag klinken in Corona-tijden, ook in 2020 studeerden er aan LUCA School of Arts bijzondere talenten af die vooruitblikken op een creatieve toekomst. Juist in troebele tijden groeit bij velen de behoefte om hun eigen levenstraject in handen te nemen. De jongste kunstenaars- en ontwerpgeneratie leeft mee met de hartklop van deze tijd. Hoe kijken ze naar de wereld en wat beweegt hen?

23Apr
24Apr

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Artistieke Toelatingsproeven op campus Narafi Vorst.

8May

Waar staan de opleidingen Fotografie en Film-TV-Video van campus Narafi voor? Hoe zien de bacheloropleidingen eruit? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

5Dec