Campus Brussel / Narafi

32 2 447 13 00
info.narafi@luca-arts.be
Victor Rousseaulaan 75
1190 Brussel

Op de Campus Brussel (Narafi) organiseert LUCA School of Arts professionele bacheloropleidingen in Film, TV en Video én Fotografie. Het Narafi werd opgericht in 1939 en is hiermee de oudste film- en fotografieschool in België. Het Narafi vond van bij de start haar thuis in het Dudenkasteel in het gelijknamige park in Vorst.

Bacheloropleidingen

Je wordt een creatieve filmmaker met een stevige dosis creatieve en praktijkgerichte training. Je wordt een allrounder in het filmvak.

Mistig zeelandschap met centraal een grappig gebouwtje.

Aan Narafi FOTO krijg je een sterke technische basis, verwerf je een gevoel voor beeldtaal en ontwikkel je een eigen creatieve stijl.  Je ontwikkelt er zowel je creativiteit als je technische bagage. Na je studies kan je veel technische en creatieve beroepen aan.

Agenda

23Aug

Waar staan de opleidingen Film campus Narafi voor? Hoe zien de bacheloropleidingen eruit? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

30Aug

Waar staat de opleiding Fotografie campus Narafi voor? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

8Sep
9Sep

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Artistieke Toelatingsproeven op campus Narafi Vorst.