info.sintlukas [at] luca-arts.be
Paleizenstraat 70, 1030 Brussel

Campus Brussel / Sint-Lukas

In het kleurrijke Schaarbeek staat Campus Sint-Lukas als een landmark en hotspot voor jong geweld in design en kunst.

Sint-Lukas huisvest zowel academische als professionele opleidingen, zoals Beeldende kunsten (Vrije kunsten, Media & Information Design, Beeldverhaal, Fotografie),  Audiovisuele (Film – Animatie), Interieurvormgeving,  Bouw en Educatieve Master. Naast onderwijs en onderzoek worden er tal van evenementen georganiseerd die de vinger aan de pols houden van het hedendaagse kunstenveld.  De studenten werken ook buiten de campusmuren en zoeken de bruisende stad op. De stad die inspireert en uitdaagt...  Brussels by day, Brussels by night...

Praktische Campus Info

LUCA-diensten

Al onze campussen zijn uitgerust met ultramoderne laboratoria en apparatuur. Deze zijn toegankelijk voor studenten en personeel.

Analoog Fotografielaboratorium

Met zijn uitgebreide infrastructuur, verschillende camera's en expertise biedt het analoge fotolab u een waaier aan artistieke mogelijkheden.

Uitleendienst

Audiovisuele apparatuur en gereedschap nodig? De uitleendienst kan u high-end apparatuur leveren, van professionele spiegelreflexcamera tot verlichting.

Kunstbibliotheek

De LUCA-bibliotheken zijn wetenschappelijke kunstbibliotheken. Ze leveren een wezenlijke bijdrage aan het onderwijs en onderzoek binnen LUCA School of Arts en de Faculteit Architectuur (KU Leuven), zowel door de hoogstaande kwaliteit van hun rijke collecties als door de uitstekende dienstverlening en de expertise van de bibliotheekmedewerkers.