Campus Genk / C-mine

+ 32 2 447 16 00
info.cmine@luca-arts.be
C-MINE 5
3600 Genk

In het mooie, groene Limburg, gelegen aan een vroegere mijnsite, vind je campus C-mine Genk. De C-mine-site is een inspirerende omgeving voor creatief ondernemerschap en een broedplaats voor jong talent. Dankzij talrijke lokale samenwerkingen, met onder meer C-mine Crib, FabLab, IO (Innovation & Design Euregio), FLACC en andere organisaties, is er een permanente kruisbestuiving met het werkveld. Naast Animatiefilm, Fotografie, Televisie en Film worden de opleidingen Productdesign en Game Design aangeboden. Deze designopleidingen zijn uniek in Vlaanderen, omdat ze vertrekken vanuit een artistiek perspectief aangevuld met een sterke technische onderbouw.  Wil je opgeleid worden in de kunsten, dan is campus C-mine the place to be.

Ondernemende Studenten

Pitch Please

Internationale Uitwisselingen

Jij als student op buitenlands avontuur

Agenda

2Sep

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Master Assessments op campus C-Mine Genk.

2Sep

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Artistieke Toelatingsproeven op campus C-Mine Genk.

Nieuws

5Jul

Virginia Tassinari wint de ADI's Compasso d'Oro

Virginia won die award met haar boek "Designing in dark times: an Arendtian Lexicon". Ze schreef het boek samen met Eduardo Staszowski en gaf het uit aan de Parsons School of Design - The New School…

4Jul

Fenia Proost wint Wanatoeprijs 2022

Fenia Proost heeft de Wanatoeprijs 22 gewonnen met een eindwerk dat niet zichtbare beperkingen visualiseert en bespreekbaar maakt.