Campus Genk / C-mine

+ 32 2 447 16 00
info.cmine@luca-arts.be
C-MINE 5
3600 Genk

Wat Campus C-mine te bieden heeft, is een plek voor studenten die kunst willen studeren. Het is een inspirerende omgeving voor creatief ondernemerschap en een broedplaats voor jong creatief talent. Door lokale samenwerkingen, met onder meer C-mine Crib, FabLab, IO (Innovation & Design Euregio), FLACC en andere creatieve organisaties en bedrijven, ontstaat een interessante kruisbestuiving met het werkveld.

Ondernemende Studenten

Pitch Please

Internationale Uitwisselingen

Jij als student op buitenlands avontuur

20Mar
30May

ONLINE SYMPOSIUM  ON PERFORMANCE & PERVASIVE PLAY
Transdisciplinary experiments with Transreality 

2Apr
2Jun
23Aug
19Jan

Tentoonstelling LUCA Showcase '20 

Hoe ongewoon opmerkelijk het mag klinken in Corona-tijden, ook in 2020 studeerden er aan LUCA School of Arts bijzondere talenten af die vooruitblikken op een creatieve toekomst. Juist in troebele tijden groeit bij velen de behoefte om hun eigen levenstraject in handen te nemen. De jongste kunstenaars- en ontwerpgeneratie leeft mee met de hartklop van deze tijd. Hoe kijken ze naar de wereld en wat beweegt hen?

24Apr

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Master Assessments op campus C-Mine Genk.

17Oct
31Jan

Op C-mine loopt momenteel “Wonderful things”, de grootste tentoonstelling ooit over het uitgebreide en spraakmakende werk van de inventieve en internationaal bekende fotograaf TIM WALKER. Voor de studenten Fotografie van campus C-mine is dit een uitstekende aanleiding en inspiratiebron voor het creëren en exposeren van nieuw werk onder de noemer ‘Weird is Wonderful – Wonderful is Weird’