Campus Genk / C-mine

+ 32 2 447 16 00
info.cmine@luca-arts.be
C-MINE 5
3600 Genk

Wat Campus C-mine te bieden heeft, is een plek voor studenten die kunst willen studeren. Het is een inspirerende omgeving voor creatief ondernemerschap en een broedplaats voor jong creatief talent. Door lokale samenwerkingen, met onder meer C-mine Crib, FabLab, IO (Innovation & Design Euregio), FLACC en andere creatieve organisaties en bedrijven, ontstaat een interessante kruisbestuiving met het werkveld.

Ondernemende Studenten

Pitch Please

Internationale Uitwisselingen

Jij als student op buitenlands avontuur

Agenda

26Jun
27Jun

EXIT presenteert voor de 16e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de Faculteit Architectuur en Kunst van UHasselt.

26Jun

Maak kennis met de opleidingen, docenten en studenten van de LUCA-campus C-Mine. Op campus C-mine in Genk informeren we toekomstige studenten en hun ouders over de academische opleidingen Animatiefilm, Game Design, Fotografie, Productdesign en Televisie-Film.

1Jul

Voor de academische bacheloropleidingen en de professionele bacheloropleidingen Beeldende Vormgeving en Audiovisuele Technieken: Film-TV-Video dien je te slagen voor de Artistieke Toelatingsproef (ATP) alvorens te kunnen inschrijven.

Deadline (online) indienen proeven: DO 1 JULI 2021 (23:59)
(Online) Interview: WO 7 JULI 2021

7Jul

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Master Assessments op campus C-Mine Genk.

23Aug
8Sep

Alle informatie (data, deadlines, opdrachten, ...) over de Master Assessments op campus C-Mine Genk.