Campus Leuven / Lemmens

+32 2 447 15 00
info.lemmens@luca-arts.be
Lemmensberg 3
3000 Leuven

Lemmens, campus voor podiumkunsten

Op Campus Lemmens ligt aan de rand van de stad in een groene omgeving. Het is een bruisende campus die aan ruim 500 studenten en 250 docenten een stevige logistieke omkadering en rijke infrastructuur biedt.

Artistieke Toelatingsproeven Muziek & Drama

Artistieke Toelatingsproeven Muziek & Drama

Ben je al jaren gedreven met muziek/drama bezig? Heb je zin om je passie samen met anderen te delen? Dan biedt de opleiding Muziek/Drama tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Schrijf je nu in voor de toelatingsproef op 17 april 2021

Nieuws en agenda

11Mar

The research unit Music & Drama organizes this Thursday March 11 an online doctoral seminar with joint doctoral meetings, a round table discussion and permanent presentations of research realisations. Herewith the programme of the day and the ZOOM links to join the sessions.

22Sep

Richard Wagner: Der Ring des Nibelungen - Johan Uytterschaut

15Feb
20Feb

Is muziek je passie? Droom je ervan om op de planken te staan als acteur? Dompel je onder in het campusleven en kom tijdens de proefdagen kennismaken met onze docenten en de aanpak van de opleidingen. 

1May

Ken je het aanbod van campus Lemmens nog niet of onvoldoende, kom dan zeker naar onze opencampus- en infodagen. Dan kan je op campus Lemmens terecht om je laatste vragen of twijfels voor te leggen. Onze docenten van de verschillende afstudeerrichtingen zullen je graag te woord staan.