info.lemmens [at] luca-arts.be
Lemmensberg 3 3000 Leuven

Campus Leuven / Lemmens

Campus Lemmens ligt elegant aan de rand van de stad in een groene omgeving. Hoog en droog boven op de Lemmensberg ligt de muziek -en dramacampus: The only way is up! 

Naast tal van muziekopleidingen, zoals Jazz, Zang en Muziektherapie (een unieke opleiding in Vlaanderen) vind je hier de opleiding Drama en Educatieve Master.  Met haar rijke infrastructuur en een divers docententeam worden de podiumkunsten in al hun hoedanigheden beleefd en geleefd.  Naast lessen worden er tal van concerten, happenings, performances en voorstellingen georganiseerd.  

Hou de agenda in de gaten en wees welkom !

Praktische Campus Info

 

LUCA-diensten

Al onze campussen zijn uitgerust met ultramoderne laboratoria en apparatuur. Deze zijn toegankelijk voor studenten en personeel.

Uitleendienst

Audiovisuele apparatuur en hulpmiddelen nodig? De uitleendienst kan je voorzien van high-end apparatuur van professionele spiegelreflexcamera tot verlichting.

Kunstbibliotheek

De LUCA-bibliotheken zijn wetenschappelijke kunstbibliotheken. Ze leveren een wezenlijke bijdrage aan het onderwijs en onderzoek binnen LUCA School of Arts en de Faculteit Architectuur (KU Leuven), zowel door de hoogstaande kwaliteit van hun rijke collecties als door de uitstekende dienstverlening en de expertise van de bibliotheekmedewerkers.