Cas Lofthus, #LUCAstudent Animatiefilm op campus C-mine, lanceerde recent de comic Parasomnia. Hierin gaat een groep jong volwassenen de strijd aan met een plotse golf aan nachtmerries.

Parasomniac

Toen het Lakeside weeshuis verandert werd in een ziekenhuis en instituut voor de hevige fobische, werden Kali, Edgar, Mara en Syren aangesteld als de "Nightmare Kids". Aan hen om de gedachten en dromen van patiënten te betreden en hun fobieën te confronteren, terwijl ze ook hun eigen demonen aangaan...

Parasomnia is een supernatural nachtmerrie-gevulde Engelstalige comic, over een groep jong volwassenen die de strijd aangaan met het onbekende kwaad achter de recente opkomst van nachtmerries. Met wekelijkse updates op woensdag, binnenkort ook een fysieke uitgave!

Trailer Parasomniac

Video

Over de auteur

Cas Lofthus is online ook wel gekend als Cyaboron. Hij is derdejaarsstudent Animatiefilm op LUCA School of Arts op campus C-mine en is actief bezig met digitaal tekenen, designs maken en comics creëren. Parasomnia is de uitkomst van persoonlijke inspiraties voor spellen en cartoons van vroeger. 

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word