za 25.06.2022, 20u - 23u

Dudenpark

Filmscreening

Kortfilms vanaf 20u

Bar vanaf 19u

Op zaterdagavond 25 juni toveren de cultuurdienst van de gemeente Vorst en de oudste filmschool van België, LUCA/Narafi, het Dudenpark om tot een magische openluchtcinema. Ontdek en geniet onder een zomerse sterrenhemel van deze uitmuntende selectie beste kortfilms die de studenten de voorbije vijf jaren produceerden. Voor de filmvertoning kan u wegdromen bij een akoestisch jazzconcert door de Vorstse muzikanten Amfibia Duo.

Locatie

Dudenpark

Ingang Av. V. Rousseaulaan 75
1190 Vorst

Toegang

  • Gratis toegang
LUCA Graduation

Ieder jaar toont LUCA School of Arts met gepaste trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters. De komende weken zijn tot de nok toe gevuld met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Nieuw artistiek geweld kan je in real life ontdekken in Brussel, Gent, Genk en Leuven of online op onze website.

Welkom!

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Organisatie

Cinema Duden is een samenwerking tussen LUCA School of Arts (campus Narafi) en de gemeentelijke cultuurdiensten van de Gemeente Vorst.

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word