-

LUCA School of Arts
CC Hasselt

EXIT22

Tentoonstelling

EXIT presenteert de afstudeerprojecten van de masters van LUCA School of Arts Campus C-mine Genk. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke,creatieve ontwikkeling van de student.

Van harte welkom op EXIT!

Voor de 17e keer op rij organiseren LUCA School of Arts, PXL MAD en de UHasselt de tentoonstelling EXIT met de afstudeerprojecten van de masteropleidingen. Dit jaar vindt EXIT plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni in het Cultuurcentrum van Hasselt. De tentoonstelling is te bezoeken op beide dagen vanaf 10 uur, maar het hoogtepunt is de feestelijke opening op zaterdagavond van 20.30 tot 23.00 uur.

Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.

  • Zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022
  • Vanaf 10u-18u, gratis te bezoeken
  • Locatie: Cultuurcentrum Hasselt, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt
  • www.ccha.be
LUCA Graduation & Graduates

Ieder jaar studeert een nieuwe lichting jong, artistiek geweld af bij LUCA School of Arts. LUCA School of Arts toont de afstudeerwerken van haar bachelors en masters met gepaste trots tijdens de Graduation shows en vult de maand juni de nok toe met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

Nadien gaan deze werken een eigen leven leiden en worden ze opgepikt door professionele festivals en showcases, galeries en musea, cinema en theaterzalen en awarduitreikingen.

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts