Zijn er nog Open campusdagen gepland?

Door de huidige regeringsmaatregelen zijn er in de maanden maart en april alvast geen infodagen. We volgen uiteraard alles op de voet op. En uiteraard zullen we geïnteresseerden de gelegenheid bieden om uitgebreid kennis te maken met onze opleidingen. We raden aan om regelmatig onze website te raadplegen voor actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven kan je ook een mail sturen naar info@luca-arts.be met vermelding van je volledige naam, je mailadres en vergeet niet de campus(sen) en de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent te vermelden. Heb je je geregistreerd op een van de Sid In Beurzen, dan hebben we je gegevens al.

Ik was ingeschreven voor een artistieke toelatingsproef die door de huidige maatregelen niet heeft plaats gevonden. Wat nu?

Uiteraard blijft je inschrijving gelden. De opleiding zal je later contacteren met concrete informatie over de toelatingsproef. Je kunt je ook nog steeds inschrijven voor een artistieke toelatingsproef, klik hierboven op "inschrijven".

Gaan de aangekondigde toelatingsproeven na de Paasvakantie door?

Op dit ogenblik kunnen we hierover niets zeggen. LUCA volgt de situatie dagelijks op. We raden aan om de website van de hogeschool regelmatig te raadplegen voor de meest actuele informatie. Je kunt je ook nog steeds inschrijven voor een artistieke toelatingsproef, klik hierboven op "inschrijven".

Voor status updates, veelvoorkomende vragen rond de invloed van COVID-19 op je lesactiviteiten check onze overzichtspagina.