Green Impact is een vrolijke wedstrijd tussen de Impact Teams van de verschillende LUCA-campussen. Tot mei 2023 ondernemen de teams zoveel mogelijk acties. Er volgen uitwisselingen, een tussentijdse workshop, audits en Green Impact eindigt met een heuse prijsuitreiking.

We tonen onze toolkit boordevol acties op 17 november en op 13 december om 16 uur tijdens een online meeting. Wil je er graag bij zijn? Mail naar duurzaamheid@luca-arts.be en je krijgt de link, zodat je vrijblijvend kan volgen. 

Zin om dadelijk te starten met Green Impact? Registreer je op de Toolkit website met code 14550, kies je team of start een nieuw team op en je bent vertrokken! 

Geen bla bla bla, the time is now.

Op iedere LUCA-campus is er minstens één Impact Team met studenten en collega’s. Het team werkt volop aan het verduurzamen van de campus. Dat kan gaan over afval, water en energie, eten en drinken, groen, mobiliteit, diversiteit, werkplaats, gezondheid en welbevinden, sociale en structurele verandering en eigen acties van het Impact team.

LUCA & duurzaamheid

Hoe duurzaam is LUCA? Wat kunnen we doen om onze voetafdruk te verkleinen, diversiteit te laten floreren en de meest aangename studie- en werkplek te creëren? The time is now! 

LUCA gaat voluit voor duurzaamheid. Wil je meer weten over Green Impact, circulair design, trage technieken, vegetale inkten, herbruikbare sets, makers die de uitstoot van hun project monitoren, podcasts over diversiteit, de opleiding ‘Design for impact’? Check dan onze overzichtspagina!