di 10.05.2022, 20u - 22u
Concert

Cello-ensemble o.l.v. Geert De Bièvre en Martijn Vink:

Hector Villa-Lobos: Bachianas Brasileiras nr. 1 voor 8 cello’s                                                  

- Introducao

- Preludio (Modihna)

Cristobal Halffter: Fandango voor 8 cello’s

Hector Villa-Lobos: Bachianas brasileiras nr. 5 voor 8 cellos + sopraan

-Aria (Cantilena)

Aangevuld met divers repertoire voor kamermuziekensemble

Voor LUCA heeft het ensemblespel en het vormen van kamermuziekgroepen van aan de start van de opleiding steeds een primordiale rol gespeeld. De “kamermuziekavonden” op de campus bieden de studenten de gelegenheid om hoogtepunten uit het kamermuziekrepertoire voor duo’s, trio’s, kwartetten of kwintetten op het podium te brengen en zich zo voor te bereiden op het professionele muziekleven.

Het team van kamermuziekdocenten stelt in de loop van het jaar een boeiend programma samen uit concertrijp repertoire. Wat wel al vastligt is een gedeelte muziek speciaal voor cello-ensemble. Geert De Bièvre en Martijn Vink, beiden docent cello aan LUCA School of Arts, stelden een programma samen met muziek van Hector Villa-Lobos en Cristobal Halffter: Spaanse, Zuid-Amerikaanse muziek voor een gegarandeerd swingende, sensuele en zwoele avond!

Omwille van de steeds wijzigende Coronamaatregelen wordt de ticketlijn voor dit concert pas later geopend. Dank voor uw begrip.

Covid Safe Ticket

Wij werken vanaf heden voor onze concerten met Covid Safe Tickets. Dit laat toe in alle veiligheid en zonder mondmasker de concerten bij te wonen. Bij het binnenkomen van de campus zal u gevraagd worden uw Covid Safe Ticket voor te leggen, dit kan op je smartphone of op papier

Spread the word