di 10.05.2022, 20u - 22u
Concert

Cello-ensemble o.l.v. Geert De Bièvre en Martijn Vink:

Hector Villa-Lobos: Bachianas Brasileiras nr. 1 voor 8 cello’s             

Cristobal Halffter: Fandango voor 8 cello’s

Hector Villa-Lobos: Bachianas brasileiras nr. 5 voor 8 cellos + sopraan

solo: Febe Eylenbosch, sopraan

Aangevuld met divers repertoire voor kamermuziekensemble

Voor LUCA heeft het ensemblespel en het vormen van kamermuziekgroepen van aan de start van de opleiding steeds een primordiale rol gespeeld. De “kamermuziekavonden” op de campus bieden de studenten de gelegenheid om hoogtepunten uit het kamermuziekrepertoire voor duo’s, trio’s, kwartetten of kwintetten op het podium te brengen en zich zo voor te bereiden op het professionele muziekleven.

Het team van kamermuziekdocenten stelt in de loop van het jaar een boeiend programma samen uit concertrijp repertoire. Wat wel al vastligt is een gedeelte muziek speciaal voor cello-ensemble. Geert De Bièvre en Martijn Vink, beiden docent cello aan LUCA School of Arts, stelden een programma samen met muziek van Hector Villa-Lobos en Cristobal Halffter: Spaanse, Zuid-Amerikaanse muziek voor een gegarandeerd swingende, sensuele en zwoele avond!

Extra muros concert:

zondag 15 mei 2021 om 10.30u
Sint-Pieterskerk Erps-Kwerps
Organisatie: vtbKultuur Kortenberg, Kortenberg - vtbKultuur

Covid Safe Ticket

Wij werken vanaf heden voor onze concerten met Covid Safe Tickets. Dit laat toe in alle veiligheid en zonder mondmasker de concerten bij te wonen. Bij het binnenkomen van de campus zal u gevraagd worden uw Covid Safe Ticket voor te leggen, dit kan op je smartphone of op papier

Zet je UITPAS in voor extra korting!

Voor 5 EUR haal je je UiTPAS in huis (jongeren: 2 EUR, mensen met recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming: gratis) en kan je beginnen sparen. De vele voordelen die aan de UITPAS verbonden zijn, leveren je al snel financieel voordeel op! Elke UiTPASactiviteit bij een UiTPASpartner levert een punt op, die punten kan je vervolgens gaan inruilen. Op campus Lemmens betekent dat korting op de aankoop van je ticket(s). Het omruilvoordeel bedraagt 3 EUR korting op een concert naar keuze, en dat slechts voor 5 UiTPAS-punten.

De volledige uitleg lees je op www.uitinleuven.be/uitpas.

Spread the word