di 30.11.2021, 20u - 22u
Concert

 oerknal als thema van het Leuvense KNAL! Stadsfestival deint uit tot bovenaan de Lemmensberg: de studenten van LUCA School of Arts nemen u mee op een interstellaire reis van Star Wars tot The Planets van Gustav Holst!

U wordt ondergedompeld in een sfeervolle setting met lichtspektakels ter ondersteuning van de Belgische première van de unieke versie voor kleinere bezetting.
In deze monumentale Planets-suite wordt iedere planeet van ons zonnestelsel met een eigen karakter meesterlijk tot leven gebracht.
Deze unieke concertervaring vormt de aftrap van de reeks “Students in Concert”, waarin studenten publiek uitnodigen op try-outs van hun examenprogramma’s en recitals.

Van dirigent Remi De Ceuster, musici, techniek tot organisatie: dit hele project wordt gedragen door studenten, in naam van de studentenvereniging Cluster met steun van LOKO, Bamm! en LUCA Breakout.

Cluster neemt u op dinsdagavond 30 november gratis mee op interstellaire reis van Star Wars tot The Planets van Gustav Holst. 

LUCA in Space! is een project van Cluster in samenwerking met LOKO voor het KNAL! Stadsfestival met steun van LUCA Breakout. 

Sfeerbeelden

Covid Safe Ticket

Wij werken vanaf heden voor onze concerten met Covid Safe Tickets. Dit laat toe in alle veiligheid en zonder mondmasker de concerten bij te wonen. Bij het binnenkomen van de campus zal u gevraagd worden uw Covid Safe Ticket voor te leggen, dit kan op je smartphone of op papier

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word