di 30.11.2021, 20u - 22u
Concert

 oerknal als thema van het Leuvense KNAL! Stadsfestival deint uit tot bovenaan de Lemmensberg: de studenten van LUCA School of Arts nemen u mee op een interstellaire reis van Star Wars tot The Planets van Gustav Holst!

U wordt ondergedompeld in een sfeervolle setting met lichtspektakels ter ondersteuning van de Belgische première van de unieke versie voor kleinere bezetting.
In deze monumentale Planets-suite wordt iedere planeet van ons zonnestelsel met een eigen karakter meesterlijk tot leven gebracht.
Deze unieke concertervaring vormt de aftrap van de reeks “Students in Concert”, waarin studenten publiek uitnodigen op try-outs van hun examenprogramma’s en recitals.

Van dirigent Remi De Ceuster, musici, techniek tot organisatie: dit hele project wordt gedragen door studenten, in naam van de studentenvereniging Cluster met steun van LOKO, Bamm! en LUCA Breakout.

Cluster neemt u op dinsdagavond 30 november gratis mee op interstellaire reis van Star Wars tot The Planets van Gustav Holst. 

LUCA in Space! is een project van Cluster in samenwerking met LOKO voor het KNAL! Stadsfestival met steun van LUCA Breakout. 

Sfeerbeelden

Covid Safe Ticket niet langer nodig

Het Overlegcomité besliste dat vanaf 7 maart de coronabarometer overschakelde naar code geel. Hierdoor verdwijnt onder meer het Covid Safe Ticket.

Dit project werd gesteund met LUCA.breakoutmiddelen

Dit project werd gerealiseerd met breakout.steun van LUCA School of Arts. LUCA steunt studenten, onderzoekers, docenten en medewerkers die LUCA School of Arts via allerlei initiatieven zichtbaar willen maken in de buitenwereld en bundelt daarvoor middelen. Een centraal budget verleent op laagdrempelige wijze ondersteuning aan welomschreven initiatieven.

Spread the word