Ieder jaar toont LUCA School of Arts met gepaste trots het werk van haar afstuderende bachelors en masters. De komende weken zijn tot de nok toe gevuld met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken. Nieuw artistiek geweld kan je in real life ontdekken in Brussel, Gent, Genk en Leuven of online op onze website.

Welkom!

#WeArt #LUCAgrad21 #LUCASchoolofArts

Agenda

25Mar

Lode Peeters lanceert 'Drakenridders'

Drakenridders is het project waarmee Lode Peeters in 2021 afstudeerde.

29Aug

#LUCAgrad21

Bachelorproef Drama

1Sep
22Jun

#LUCAgrad21

MA Drama - Dagmar Dierick en Jonathan Michiels 

16Aug

Toneelscholenfestival

13Dec

Twee VAF Wildcards naar afstudeerfilms van LUCA

Het VAF reikte dit weekend twee van haar vijf Wildcards uit aan LUCA-afstudeerfilms. Aulona Fetahaj kreeg de Wildcard Fictie voor Passé imparfait en Viet Vu wint de VAF Wildcard in de FilmLab…

26Nov

LUCAgraduates nu ook op postzegels

bpost stelt haar nieuwe collectie postzegels voor. Opvallend daarbij is dat ze twee afstudeerwerken van #LUCAgraduates selecteerden.

16Oct

Masters Textielontwerp 2020 + 2021 stellen tentoon 

15Oct
14Sep

'Memories for the Future' is een virtuele tentoonstelling met beeldend werk van LUCAgraduates 2021 in kasteel Ter Beke in Gent. 

20Sep

Afstudeerfilm 'Cirque' door VIAS gekozen voor vormingscursussen

16 minuten, meer heeft Bob Colaers met zijn afstudeerfilm 'Cirque' niet nodig om aan te tonen waar vluchtmisdrijf toe leidt. VIAS zal de film tonen tijdens vormingscursussen.

18Jun
20Jun

Eindejaarstentoonstelling van het Educatieve Master atelier Labo. 

Nieuws

10Aug

​LUCA School of Arts siert de straten in Vlaanderen met jonge kunst

De jaarlijkse Graduation Shows schoven op naar het najaar. Daarom liet LUCA afstudeerwerken zien in een affichecampagne in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

10Jul

LUCAgraduates BBV over hun bachelorproef!

Onze bacheloropleiding Beeldende Vormgeving laat hun laatstejaars aan het woord over hun bachelorproef. Hoor het van de makers!

10Jul

Pulp de LUXE's online alternatief voor de Graduation Shows Beeldverhaal

Pulp deLuxe biedt een fantastisch online alternatief voor de eindejaarstentoonstellingen Beeldverhaal die rond deze tijd van het jaar hadden moeten plaatsvinden.

Eerdere edities