Manon won de MAD Graduation Prize met A Thousand Shades of White, een reeks conceptuele projecten waarin ze mensen en design samenbrengt. 

Manon studeerde bij ons Interieurvormgeving en werd geselecteerd door Mad Home of Creators voor de Graduation Show. Die tentoonstelling toont niet enkel nieuw talent, maar wordt ook de waaier aan opleidingen die de stad Brussel te bieden heeft. Van mode en interieurdesign tot textiel, research en industrieel productdesign. Haar werk is nog tot 05 november te zien. 

MAD Home of Creators is een Brussels platform voor het verzamelen van expertise uit de mode- en designsectoren van de stad. Het wil helpen bij de promotie en ontwikkeling van Brusselse stylisten en ontwerpers en hun bekendheid in binnen- en buitenland verbeteren.

LUCA Graduation & Graduates

Ieder jaar studeert een nieuwe lichting jong, artistiek geweld af bij LUCA School of Arts. LUCA School of Arts toont de afstudeerwerken van haar bachelors en masters met gepaste trots tijdens de Graduation shows en vult de maand juni de nok toe met tentoonstellingen, films, concerten en theaterstukken in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

Nadien gaan deze werken een eigen leven leiden en worden ze opgepikt door professionele festivals en showcases, galeries en musea, cinema en theaterzalen en awarduitreikingen.

#WeArt #LUCAgrad #LUCAschoolofarts

Spread the word