CALL for Applications: RE:Animation, Joint Master Degree

This Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD) in RE:Animation is a two-year, full time, international graduate program (120 ECTS) delivered by a consortium of three prominent European universities across three countries: Portugal, Finland and Belgium.

Malmö University heeft een eredoctoraat toegekend aan LUCA docent Pascal Lefèvre

De Malmö University heeft een eredoctoraat toegekend aan #LUCAdocent Pascal Lefèvre. Hiermee eert de Zweedse universiteit het pionierswerk van Pascal in het onderzoek naar en in het beeldverhaal. Zijn doctoraat is een theoretische kader voor al het verdere onderzoek in strips, graphic novels en comics. Proficiat, Pascal!

​LUCA School of Arts siert de straten in Vlaanderen met jonge kunst

De jaarlijkse Graduation Shows schoven op naar het najaar. Daarom liet LUCA afstudeerwerken zien in een affichecampagne in Brussel, Gent, Genk en Leuven.

LUCAgraduates BBV over hun bachelorproef!

Onze bacheloropleiding Beeldende Vormgeving laat hun laatstejaars aan het woord over hun bachelorproef. Hoor het van de makers! 

Pulp de LUXE's online alternatief voor de Graduation Shows Beeldverhaal

Pulp deLuxe biedt een fantastisch online alternatief voor de eindejaarstentoonstellingen Beeldverhaal die rond deze tijd van het jaar hadden moeten plaatsvinden.

CORONA-update (14/04/2021)

LUCA School of Arts neemt extra maatregelen om het verspreiden van het coronavirus/covid-19 tegen te gaan.
 
 

The Next Day - JOIN US!

Wat gebeurt er op 20 april?

JOIN US! - The Next Day

De “Blijf in uw kot”-regel die ons is opgelegd sinds Covid-19 wereldwijd rondwaart, geldt onvoorwaardelijk tot en met 19 april. De vraag die iedereen bezig houdt is wat daarna? De maatregelen zijn uiteraard verlengd en/of bijgestuurd. Maar een veel interessantere vraag is wat wij mensen in deze nieuwe leef- en werkomstandigheden op 20 april zullen doen?

Daarom nodigt de opleiding Fotografie van de Campus Sint-Lukas Brussel iedereen uit om op 20 april  zijn of haar persoonlijke bezigheden vast te leggen op foto en te delen met vrienden, familie, kennissen, collega’s … Door het delen van onze dagelijkse activiteiten, delen we onze ervaring van deze unieke periode. En het geheel wordt een schat die getuigt van ons gedrag vandaag.

Post je foto’s met je voornaam en de plaats waar je verblijft

JOIN US!

  • Photography Expanded,
  • Department Photography Luca School of Arts

LUCA start met een Engelstalige master Muziek

LUCA start met een Engelstalige master Muziek

Nieuwe docenten LUCA Muziek

Nieuwe docenten LUCA Muziek: Nicolas De Troyer, Joao Carlos Victor, Elke De Meester en Tim De Maeseneer