Dit is een overzicht van alle info- en chatmomenten van Campus Leuven/Lemmens op woensdag 24 juni.

Alle live sessies gaan door op ZOOM. Heb je nog geen account, maak deze alvast hier aan.

  • De link van het 'Online infomoment' vind je terug onderaan de omschrijving van de opleiding.

Masteropleiding Drama  

Bij LUCA Drama word je acteur/theatermaker/schrijver/educator. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op de wereld en het kunstenveld. Je leert breed en flexibel functioneren, als creërend, uitvoerend of docerend artiest. Met een stevige portie daadkracht en ondernemingszin. Met een eigen artistiek profiel en de kunde om een eigen context te creëren voor je werk. Met de flexibiliteit om samen projecten op te zetten met andere makers, ook cross-disciplinair.

In deze sessie wordt er gefocust op het traject Spelen en Maken. Er zal kort uitgelegd worden waarop we ons focussen als opleiding, hoe het traject er uit ziet en welke mogelijkheden je hebt om je eigen pad uit te bouwen binnen de opleiding.
Na de inleidende sessie is er mogelijkheid tot vragen stellen.

  • Online infomoment  (24.06.2020 om 10.00u)

<Volg hier de online sessie>

Bereid het online infomoment voor en:


Muziek

Internationalisering en de internationale master in Muziek

Je kan de opleiding Muziek ook volgen in het Engels. Hierbij kan je kiezen voor specialisaties in "Classical Music performance" en in "Jazz performance". Hierdoor is onze opleiding ook een hub voor internationale studenten Muziek. Uiteraard zijn er ook verschillende programma's waarmee jij kan deelnemen aan uitwisselingen in het buitenland.

Online infomoment  (24.06.2020 om 11u30)

<Volg hier de online sessie>

Bereid het online infomoment voor en:


Master Muziek - Instrument/Zang

Ben je al jaren gedreven met muziek bezig? Dan biedt de opleiding Muziek tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als musicus. Bij de start kies je voor één van onze afstudeerrichtingen: Compositie, Directie, Instrument/Zang, Jazz, Muziekpedagogie of Muziektherapie. Onze docenten staan je bij in zowel de ontwikkeling van je artistieke, creatieve en technische vaardigheden, als in de verruiming van je visie en je groei tot zelfstandigheid. Interdisciplinariteit wordt daarbij hoog in het vaandel gedragen.

Online infomoment  (24.06.2020 om 15u00)

<Volg hier de online sessie>

Bereid het online infomoment voor en:


Educatieve Master Muziek en Podiumkunsten

In een educatieve masteropleiding word je kunstenaar én leraar. We geloven dat je een completer acteur of muzikant wordt door jezelf te ontwikkelen als educator, kunst af te stellen op doelgroepen en trajecten aan te gaan met lerenden. Naast je bevoegdheid in het onderwijs, verwerf je competenties om sociaal-artistiek en publieksgericht te werken.

Online infomoment  (24.06.2020 om 14u00)

<Volg hier de online sessie>

Bereid het online infomoment voor en: