di 07.12.2021, 20u - 22u
Concert

Ernie Kam Hok Yin, saxofoon
Filip Martens, piano

Vincent David: Sillage (1974)
Sergei Prokofiev (arr. Junichi Sato): Sonate voor fluit op. 94 
Paul Hindemith (arr. Junichi Sato): Sonate voor altviool en piano op. 11 nr. 4  

Ernie Kam voltooide zijn bachelor aan de Hong Kong Academy for Performing Arts in 2017 en zijn master aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in 2020. Nu studeert hij aan LUCA School of Arts bij Mariano Garcia in de Master na Master Muziek.
Sinds hij in 2004 toetrad tot het juniorprogramma van de Hong Kong Music Academy, wordt Kam erkend als een van de meest veelbelovende jonge saxofonisten in Hong Kong. Kam werd winnaar van verschillende lokale en internationale muziekcompetities, waaronder het Concours Léopold Bellan. Tijdens zijn studie aan de Academy werd Ernie vaak uitgenodigd om op te treden met professionele orkesten in Hong Kong, met name het Hong Kong Philharmonic Orchestra, The Hong Kong Wind Philharmonic en Hong Kong Chamber Wind Philharmonic. Hij trad op in China, Frankrijk en in Carnegie Hall in New York.

Naast zijn actieve betrokkenheid bij lokale muziekactiviteiten, nam Kam ook deel aan internationale saxofoonevenementen, zoals de American Saxophone Academy in 2015, de Brittany Saxophone Academy in 2014 en 2016, het Hong Kong International Symposium in 2009 en 2013, en het Taiwan Saxophone Summer Camp in 2006. Hij heeft ook deelgenomen aan een aantal saxofoonmasterclasses van gerespecteerde saxofonisten: Claude Delangle, Timophy Mcallister, Otis Murphy, Alexandre Souillart, Joonatan Rautiola, Masato Kumoi etc.

VRIJE TOEGANG

Covid Safe Ticket

Wij werken vanaf heden voor onze concerten met Covid Safe Tickets. Dit laat toe in alle veiligheid en zonder mondmasker de concerten bij te wonen. Bij het binnenkomen van de campus zal u gevraagd worden uw Covid Safe Ticket voor te leggen, dit kan op je smartphone of op papier

Spread the word