za 01.05.2021, 13u - 19u

Campus Lemmens, Lemmensberg, 3000 Leuven

Opencampus- of infodag

Op de opencampusdag kan je concerten, voorstellingen en lessen van onze studenten Drama en Muziek meevolgen.

De voorstellingen van de opleiding Drama vinden plaats tussen 13 en 17 uur. De uitvoeringen van Muziek vinden plaats tussen 13 en 19 uur.

Kom langs op 1 mei en maak kennis met onze opleiding, docenten en studenten!

DRAMA
Benieuwd hoe het er in de opleiding Drama aan toe gaat? Op de opencampusdag krijg je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast kan je proeven van de opleiding tijdens de open lessen en kan je een toonmoment meepikken.

MUZIEK
Is muziek je passie? Denk je eraan om er je beroep van te maken?
Op onze opencampusdag zie je onze studenten aan het werk, muziektherapeutische en -educatieve voorstellingen, grote en kleine ensembles of als solist. Tijdens de infosessies kan je informatie inwinnen bij docenten van de verschillende afstudeerrichtingen. Kom kennismaken met de vele verschillende mogelijkheden die onze opleiding muziek te bieden heeft!

INFODAG

Is muziek je passie? Overweeg je een opleiding Instrument/Zang, Directie, Compositie of Jazz? Hoorde je al over onze richtingen Muziektherapie, Muziekpedagogie en wil je er graag meer over weten?

Ken je het aanbod van campus Lemmens nog niet of onvoldoende, kom dan zeker naar onze opencampus- en infodagen. Dan kan je op campus Lemmens terecht om je laatste vragen of twijfels voor te leggen. Onze docenten van de verschillende afstudeerrichtingen zullen je graag te woord staan.

We kijken ernaar uit je dan te kunnen verwelkomen. Hopelijk tot dan!

Spread the word