za 09.05.2020, 11u - 17u

Campus Sint-Lukas Brussel, Paleizenstraat 70, 1030 Brussel 

Opencampus- of infodag

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen van het coronavirus en de adviezen die zijn geformuleerd door de federale overheid, werd er beslist om de geplande Opencampusdag op 18 maart 2020 anders te organiseren.

Voor de campus Brussel/Sint-Lukas werken we een alternatieve formule uit, waarbij we een infomoment organiseren met rondleiding in kleine groepen van max. 25 personen.
Op deze manier nemen we geen risico’s.


We kunnen de deuren dus helaas niet wijd openzetten, maar we ontvangen met groot plezier de (potentiële) studenten die zich op voorhand registreren. De registratielink is nog in de maak, dus kom snel opnieuw een kijkje nemen om jou in te schrijven. Vrijdag 13/03 zou deze link actief moeten zijn.

De laatste updates kan u op onze website vinden:
https://www.luca-arts.be/nl/coronavirus-update

***

LUCA School of Arts organiseert op campus Sint-Lukas Brussel bachelor- en masteropleidingen in Audiovisuele en Beeldende Kunsten, Bouw en Interieurvormgeving.

Waar staan onze opleidingen precies voor? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma? Hoe is het om te studeren in hartje Brussel? Wat betekent het om een creatieve opleiding te volgen aan campus Sint-Lukas Brussel?

Wil je graag al eens de sfeer opsnuiven? Heb je nog vragen over je studiekeuze? Kom het te weten tijdens onze opencampus en infodagen. Docenten en medewerkers staan klaar voor een babbel, demo of rondleiding.

Spread the word