za 09.05.2020, 11u - 17u

Campus Narafi Brussel, Victor Rousseaulaan 75, 1190 Brussel

Opencampus- of infodag

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen van het coronavirus en de adviezen die zijn geformuleerd door de federale overheid, werd er beslist om de geplande Opencampusdag op 18 maart 2020 anders te organiseren.

Voor de campus Brussel/Narafi werken we een alternatieve formule uit, waarbij we een infomoment organiseren met rondleiding in kleine groepen van max. 25 personen.
Op deze manier nemen we geen risico’s.

We kunnen de deuren dus helaas niet wijd openzetten, maar we ontvangen met groot plezier de (potentiële) studenten die zich op voorhand registreren. De registratielink is nog in de maak, dus kom snel opnieuw een kijkje nemen om jou in te schrijven. Vrijdag 13/03 zou deze link actief moeten zijn.

De laatste updates kan u op onze website vinden:
https://www.luca-arts.be/nl/coronavirus-update

***

Waar staan de opleidingen Fotografie en Film-TV-Video van campus Narafi voor? Hoe zien de bacheloropleidingen eruit? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma?

Hoe is het om te studeren in hartje Brussel? Wat betekent het om een creatieve opleiding te volgen aan LUCA Campus Narafi?

Wil je graag al eens de sfeer opsnuiven van het Dudenkasteel waar de opleidingen van Narafi zitten? Heb je nog vragen over je studiekeuze? Kom het te weten op onze opencampus- en infomomenten. Docenten en medewerkers staan klaar voor een babbel, demo of rondleiding.

Spread the word