ma 01.05.2023, 11u - 18u

Campus Lemmens, Lemmensberg, 3000 Leuven

Opencampus- of infodag

OPENCAMPUSDAG

Is muziek en theater je passie? Overweeg je een opleiding DramaInstrument/Zang, Directie, Compositie of Jazz? Hoorde je al over onze richtingen Muziektherapie, Muziekpedagogie en wil je er graag meer over weten?

Ken je het aanbod van campus Lemmens nog niet of onvoldoende, kom dan zeker naar onze opencampus- en infodagen. Dan kan je op campus Lemmens terecht om je laatste vragen of twijfels voor te leggen. Onze docenten van de verschillende afstudeerrichtingen zullen je graag te woord staan.

 

Muziek

Tijdens de opencampusdag leer je al onze afstudeerrichtingen kennen.

STUVO voorziet doorlopend een infostand waar je meer info over op kot gaan, studiefinanciering, studentengezondheidscentrum etc. kan verkrijgen. Cluster, de studentenvereniging van LUCA School Of Arts Campus Lemmens, is oo khuier aanwezig voor al jouw vragen over het studentenleven. 

Voor elke afstudeerrichting organiseren wij een afzonderlijke infosessie. Ook kan je een van de twee rondleidingen op onze campus volgen.

Voor geïnteresseerden in de afstudeerrichting Instrument/Zang of Compositie is er een blok Kamermuziek voorzien. De LUCA Philharmonic speelt aan het einde van de opencampusdag een concert. 
Je kan ook een aantal open lessen bijwonen van bepaalde instrumentdocenten in de afstudeerrichting I/Z of naar de kamermuziekzaal trekken voor de Big Band en thema-ensembles van de afstudeerrichting Jazz. 

We nodigen je ook uit het campusleven op te snuiven in de cafetaria. 

Drama

Wil je weten hoe het er bij ons aan toegaat? 
Tijdens de opencampusdag kan je onze bacheloropleiding met trajecten Schrijven & Maken en Spelen & Maken en ook de artistieke master en de artistiek-educatieve master beter leren kennen. We organiseren infosessies, een performance en een improsessie. Daarnaast is er ook mogelijkheid tot gesprek met enkele studenten en docenten.
Bij de infostand van de dienst studentenvoorzieningen kan je terecht met al je vragen over o.a. studentenhuisvesting en studiefinanciering.
 

Planning

VOLGT
 

Bereid je voor:

Virtuele rondleiding op de campus

Vervoer

Campus Lemmens ligt op wandelafstand van het centrum van Leuven. 

Kom je met de trein? Dan kan je te voet komen, maar de bussen van De Lijn brengen je met gemak naar hier. Neem lijnen 3, 335, 370, 371 of 380 en stap af aan de halte "Leuven Lemmensinstituut". 

Als je met de auto komt, kan je enkel parkeren op Parking Onderwijs & Navorsing van de KU Leuven op campus Gasthuisberg (vroeger "Parking Villa"). Je wandelt dan een kwartiertje tot op campus Lemmens. 

wandelroute vanaf parking O&A

Spread the word