za 25.01.2020, 20u - 21:30 zo 26.01.2020, 20u - 21:30

OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven

Theater

Jef en Ann drinken een kopje Senseo koffie en klagen over de kat van de buurvrouw die weer in de kattenbak, nee zandbak, ja zandbak in de tuin kakt. Een dagelijkse routine die onderbroken wordt door de komst van een nieuwe schoonzoon.

De introductie van deze vreemdeling zet alle gezinsrelaties op scherp. Door de ogen van deze ander, zien de gezinsleden zichzelf. Een feest van kleinmenselijkheid en frustratie. De avond vult zich met chaos, wijn, Michael Bublé, majorettes en een modum.

In PAN worden eerste wereldproblemen gevierd en zijn anderen als spiegels. Een absurdistische, tragikomische voorstelling over het onvermogen onze projecties los te kunnen laten.
 


 

Een voorstelling van en met Sietse Remmers (Rompslomp, Kom hier dat ik u kus) Haar vorige productie: de Ai van Ajax – een Griekse tragedie met hits van Dolly Parton werd dit seizoen getipt door De Volkskrant. De jury van het Amsterdam Fringe Festival gaf in haar rapport grote complimenten aan de tekst en scenografie en roemde Reynout DeKimpe als zeer getalenteerd acteur.

tekst en regie Sietse Remmersspel Noa Pylyser, Sietse Remmers, Reynout Dekimpe, Katarina Antunovic en Lukas Stevenscoaching Nico Boon
coaching scenografie Timme Afschrift
regieassistent Runa Robbroeckx
beeld Noa Pylysermet dank aan ARSENAAL/LAZARUS, LUCA School of Arts, CAS-CO, Naser Kianersi, Elke Mihmat, Willy Thomas en Jonathan Lingaspeeldata:

  • 25 & 26 januari 2020 om 20u in OPEK, Vaartkom 4, 3000 Leuven
     

gratis kaartje reserveren kan:

Gratis kaartje reserveren kan:

voor 25 en 26 januari in OPEK:

Spread the word