Voor jou als ondernemende student

LUCA C-mine is lid van het Pitch Please ecosysteem van Vlaio. Dit is een platform waarbij we jou als student willen prikkelen, enthousiasmeren, verbinden en wegwijs maken in jouw ondernemingszin. Dit betekent dat jij ons kan aanspreken als je met vragen rond 'ondernemen'.
We ondersteunen jouw zoektocht naar kennis, beantwoorden heel wat van je vragen, we brengen je in contact met anderen, we coachen je en maken je wegwijs in een breder netwerk. Wij geloven dat er op onze campus heel wat ondernemende studenten zijn met impact op de creatieve/artistieke sector. Dus laat van je horen.

Wat kan je er mee?

Wil je meer of beter ondernemen? Heb je een idee als ondernemer? Wil je er gewoon al eens over babbelen? Zoek je specifieke kennis? Zit je vast en zoek je coaching? Wil je andere ondernemende jongeren ontmoeten? Of weet je gewoon nog niet waar te beginnen ...

Dan zetten wij jou alvast op weg. Dit doen we door workshops, webinars, evenementen, netwerkingen, een wedstrijd om jou vanuit verschillende hoeken te informeren, te prikkelen en wegwijs te maken.

Bij wie kan je terecht?

Zit je met een vraag? Wil je er aan beginnen? Wil je een vrijblijvend gesprek of wil je meer weten?
Dan is Jan Louis De Bruyn jouw geknipte contactpersoon. Hij coördineert bij LUCA C-mine alle ondernemende initiatieven. Hem contacteren kan je via email of telefoon (02 447 10 87). 

Wil je als LUCA student het label student-ondernemer aanvragen (lees hier alvast meer)? Met andere woorden je studies combineren met de opstart van je eigen zaak?
Wil je als LUCA student het statuut student-ondernemer aanvragen omdat je je studies combineert met (de opstart van) een eigen zaak? Dankzij het statuut heb je recht op onderwijs- en examenfaciliteiten binnen LUCA. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met LUCA zorgcoach via email.

Maak ook gebruik van onze eigen UNIZO-adviseur. In het kader van onze samenwerking met UNIZO is de ondernemers-coach Zehra Ozmen regelmatig op de campus en beschikbaar voor al jouw vragen (T 0487 19 78 00). Afspreken met haar kan virtueel (boek hier) én na Corona in onze ondernemers-hub op onze campus.

Ontdek jouw coach op onze campus

Jan Louis legt zelf uit waarvoor je hem aanspreken kan. Aarzel niet een afspraak met hem te maken om vrijblijvend te babbelen.

Video

Een hippe plek om 'ondernemend' te zijn

We hebben een leuke plek gecreeërd, zijnde onze  ondernemers-hub die ook ter beschikking staat voor brainstorm over een project of met medestudenten of docenten. De hub wil niet zomaar een hang-out ruimte zijn. Hij kan gebruikt worden door elke LUCA student die ondernemend is, op welke manier ook.

Ondernemershub op C-mine campus LUCA

Gebruik de superhandige Vlaio Startersgids

Wil je al meteen verder springen met je idee? Dan is de online startersgids van Vlaio een handig toolkit om je stapsgewijs wegwijs te maken bij het opstellen van een sterk ondernemingsplan. Op een heldere en logische manier vind je hier allerhande nuttige informatie.

We doen dit niet alleen

PitchPlease is ontstaan op initiatief van Vlaio (Vlaams Agentschap Ondernemen) in het kader van de 'Ecosystemen van studentensteden'. Sinds november 2020 werken de steden Genk en Hasselt samen en bedienen we vanuit dit ecosysteem heel Limburg. Samen met UHasselt, PXL en UCLL willen we zoveel mogelijk studenten zin geven in ondernemen.

Alle partners in PitchPlease
Meer weten over Pitch Please?

Lees alles over de evenementen die we samen organiseren onder de Pitch Please paraplu. En registreer jouw project registreren zodat het aandacht krijgt en zichtbaar wordt in ons Limburgse ecosysteem.

Bekijk ons filmpje en weet meteen meer

Het ganse Pitch Please team legt op een simpele manier onze werking en jouw voordelen uit.

Video