The Ultimate MixMonster Menno Music Mix

De enige echte MixMonster Menno gooit speciaal voor jullie een party mix en laidback mix in the cloud. Go summer!

Sport en cultuur in Brussel

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Brussel 

 • Stuvo tussenkomst op jouw sportabonnement Ontvang 20% korting met een max. van € 40 per academiejaar op jouw inschrijvingsgeld bij de sportschool. Vul het formulier in en stuur dit naar stuvo.brussel@luca-arts.be
 • STUVOcheque: haal je gratis stuvocheque bij stuvo! Met deze kortingsbonnen van €10 kan je terecht in verschillende Brusselse cultuurhuizen. 
 • Wil je als student graag zelf een activiteit organiseren?  Dan ondersteunen we je graag. Omwille van COVID-19 zal een activiteit organiseren ook als student meer aandacht en zorgvuldigheid vereisen, maar we zorgen er samen voor dat het studentenleven op veilige wijze kan doorgaan. Aarzel niet om snel contact op te nemen met je campusmedewerker studentenwerking om jouw idee of plan van aanpak af te stemmen. Zij zijn goed op de hoogte van de geldende procedures. Daarnaast kan je ook een  tussenkomst van stuvo  aanvragen (Bekijk hiervoor  het subsidiereglement  ). Contacteer baptist.bosmans@stuvoplus.be 

Blijf op de hoogte van alle Stuvo LUCA Brussel activiteiten via FB.  

Ben je reeds student? Hou ook je studentenmail in de gaten voor nieuwe activiteiten. 


Sport en cultuur in Gent

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Gent 

 • Stuvo tussenkomst op jouw sportabonnement Ontvang 20% korting met een max. van €40 per academiejaar op jouw inschrijvingsgeld bij de sportschool. Vul het formulier in en stuur dit naar stuvo.gent@luca-arts.be. 
 • Stel zelf je sportprogramma samen via het aanbod van de Arteveldehogeschool sportdienst waar je als student van LUCA School of Arts en KU Leuven Faculteit Architectuur welkom bent. Het aanbod voor academiejaar 2020-2021 is afgesloten, het nieuwe aanbod zal in september online komen. 
 • Koop je 11-beurtenzwemkaart (geldig in zwembad Strop, Rooigem, Van Eyck en het sportbad Rozenbroeken) voor slechts €12 bij Stuvo (Stuur een mailtje naar stuvo.gent@luca-arts.be en koop op afspraak jouw zwemkaart). Bekijk hier de openingsuren van de Gentse zwembaden. 
 • Cinema @Studio Skoop: Geniet tweemaal per academiejaar van een film naar keuze voor €3. Koop je ticket bij Stuvo (Momenteel is Studio Skoop gesloten). 
 • Cinema @Sphinx: Geniet tweemaal per academiejaar van een film naar keuze voor €3. Koop je ticket bij Stuvo. 
 • Music @Democrazy Beleef de beste pop & rock concerten van Democrazy en haal je extra voordelig ticket bij Stuvo. 
 • Wil je als student graag zelf een activiteit organiseren?  Dan ondersteunen we je graag. Omwille van COVID-19 zal een activiteit organiseren ook als student meer aandacht en zorgvuldigheid vereisen, maar we zorgen er samen voor dat het studentenleven op veilige wijze kan doorgaan. Aarzel niet om snel contact op te nemen met je campusmedewerker studentenwerking om jouw idee of plan van aanpak af te stemmen. Zij zijn goed op de hoogte van de geldende procedures. Daarnaast kan je ook een  tussenkomst van stuvo  aanvragen (Bekijk hiervoor  het subsidiereglement  ). Contacteer liselotte.dobbelaere@luca-arts.be 

Blijf op de hoogste van alle Stuvo LUCA Gent activiteiten via FB.  

Ben je reeds student? Hou ook je studentenmail in de gaten voor nieuwe activiteiten. 


Sport en cultuur in Leuven

voor studenten van LUCA School of Arts campus Lemmens 

 • Koop je sportkaart bij de sportdienst van KU Leuven. 
 • Geniet van heel veel cultuur met de cultuurkaart van KU Leuven. 

Sport en cultuur in Genk 

voor studenten van LUCA School of Arts campus C-Mine