Bloksport KU Leuven

Sporten is dé ideale ontspanning tijdens de blokperiode. Daarom is er voor jullie bloksport! 

 • Volg online een sportles met een monitor!
 • Op ons YouTube-kanaal vind je een tal van playlists om samen met onze coaches mee te sporten. Yoga, Boxing Fit, Figuurtraining of Zumba? Of misschien liever een short break van 10 of 15 minuten? 
 • Ga zelf aan de slag en download schema's om thuis zelf uit te voeren! 

Sport en cultuur in Brussel

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Brussel 

 • Stuvo tussenkomst op jouw sportabonnement Ontvang 20% korting met een max. van € 40 per academiejaar op jouw inschrijvingsgeld bij de sportschool. Vul het formulier in en stuur dit naar stuvo.brussel@luca-arts.be
 • STUVOcheque: haal je gratis stuvocheque bij stuvo! Met deze kortingsbonnen van €10 kan je terecht in verschillende Brusselse cultuurhuizen. 
 • Wil je als student graag zelf een activiteit organiseren?  Dan ondersteunen we je graag. Omwille van COVID-19 zal een activiteit organiseren ook als student meer aandacht en zorgvuldigheid vereisen, maar we zorgen er samen voor dat het studentenleven op veilige wijze kan doorgaan. Aarzel niet om snel contact op te nemen met je campusmedewerker studentenwerking om jouw idee of plan van aanpak af te stemmen. Zij zijn goed op de hoogte van de geldende procedures. Daarnaast kan je ook een  tussenkomst van stuvo  aanvragen (Bekijk hiervoor  het subsidiereglement  ). Contacteer baptist.bosmans@stuvoplus.be 
 • Op zoek naar studentikoze activiteiten of wil je je aansluiten bij het verenigingsleven in Brussel? Ontdek Obscura, de officiële studentenvereniging voor alle foto & filmstudenten van Narafi Brussel. 
 • Bekijk hier onze Stuvo activiteitenkalender!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten in Brussel via FB Stuvo LUCA BrusselInstagram Stuvo LUCA Brussel en de Toledo community Stuvo LUCA Brussel. 


Sport en cultuur in Gent

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Gent 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten in Gent via FB Stuvo LUCA GentInstagram Stuvo LUCA Gent en de Toledo community Stuvo LUCA Gent.

Interesse in één van onze voordelen?

Bezoek het Stuvohuis (Hoogstraat 41) op maandag, dinsdag of donderdag tussen 13u en 17u en koop je tickets. Opgelet: tijdens de examenperiode januari - 14 februari 2022 enkel open op dinsdag en donderdag tussen 13u en 17u! 


Sport en cultuur in Leuven

voor studenten van LUCA School of Arts campus Lemmens 

 • Koop je sportkaart bij de sportdienst van KU Leuven. 
 • Geniet van heel veel cultuur met de cultuurkaart van KU Leuven. 
 • Op zoek naar studentikoze activiteiten of wil je je aansluiten bij het verenigingsleven onder de Leuvense studenten? Bekijk wat Cluster jou te bieden heeft of bekijk alle kringen en vrije verenigingen verbonden aan LOKO

Sport en cultuur in Genk 

voor studenten van LUCA School of Arts campus C-Mine