Sport en cultuur in Brussel

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Brussel 

 • Stuvo tussenkomst op jouw sportabonnement Ontvang 20% korting met een max. van € 40 per academiejaar op jouw inschrijvingsgeld bij de sportschool. Vul het formulier in en stuur dit naar stuvo.brussel@luca-arts.be
 • STUVOcheque: haal je gratis stuvocheque bij stuvo! Met deze kortingsbonnen van €10 kan je terecht in verschillende Brusselse cultuurhuizen. 
 • Blijf op de hoogte van alle Stuvo LUCA Brussel activiteiten. 
 • Wil je als student graag zelf een activiteit organiseren?  Dan ondersteunen we je graag. Omwille van COVID-19 zal een activiteit organiseren ook als student meer aandacht en zorgvuldigheid vereisen, maar we zorgen er samen voor dat het studentenleven op veilige wijze kan doorgaan. Aarzel niet om snel contact op te nemen met je campusmedewerker studentenwerking om jouw idee of plan van aanpak af te stemmen. Zij zijn goed op de hoogte van de geldende procedures. Daarnaast kan je ook een  tussenkomst van stuvo  aanvragen (Bekijk hiervoor  het subsidiereglement  ). Contacteer baptist.bosmans@stuvoplus.be 

Sport en cultuur in Gent

voor studenten van LUCA School of Arts en KU Leuven Architectuur in Gent 

 • Stuvo tussenkomst op jouw sportabonnement Ontvang 20% korting met een max. van €40 per academiejaar op jouw inschrijvingsgeld bij de sportschool. Vul het formulier in en stuur dit naar stuvo.gent@luca-arts.be. 
 • Stel zelf je sportprogramma samen. Voor slechts €20 kan je een volledig semester sporten. Bekijk het sportaanbod van de Artevelde sportdienst waar je als student van LUCA School of Arts en KU Leuven Faculteit Architectuur kan aan deelnemen. Koop je abonnement online en registreer je voor de sportlessen waarin je interesse hebt. 
 • Koop je 11-beurtenzwemkaart (geldig in zwembad Strop, Rooigem, Van Eyck en het sportbad Rozenbroeken) voor slechts €12 bij Stuvo (vanaf 26/10 is ons stuvohuis gesloten tot nader order en kan dit voordeel niet aangekocht worden). Bekijk de brochure van alle zwembaden en hun openingsuren. 
 • Cinema @Studio Skoop: Geniet tweemaal per academiejaar van een film naar keuze voor €3. Koop je ticket bij Stuvo (Momenteel is Studio Skoop gesloten). 
 • Cinema @Sphinx: Geniet tweemaal per academiejaar van een film naar keuze voor €3. Koop je ticket bij Stuvo (vanaf 26/10 is ons stuvohuis gesloten tot nader order en kan dit voordeel niet aangekocht worden). 
 • Music @Democrazy Beleef de beste pop & rock concerten van Democrazy en haal je extra voordelig ticket bij Stuvo. 
 • Blijf op de hoogste van alle Stuvo LUCA Gent activiteiten. 
 • Wil je als student graag zelf een activiteit organiseren?  Dan ondersteunen we je graag. Omwille van COVID-19 zal een activiteit organiseren ook als student meer aandacht en zorgvuldigheid vereisen, maar we zorgen er samen voor dat het studentenleven op veilige wijze kan doorgaan. Aarzel niet om snel contact op te nemen met je campusmedewerker studentenwerking om jouw idee of plan van aanpak af te stemmen. Zij zijn goed op de hoogte van de geldende procedures. Daarnaast kan je ook een  tussenkomst van stuvo  aanvragen (Bekijk hiervoor  het subsidiereglement  ). Contacteer liselotte.dobbelaere@luca-arts.be 

Sport en cultuur in Leuven

voor studenten van LUCA School of Arts campus Lemmens 

 • Koop je sportkaart bij de sportdienst van KU Leuven. 
 • Geniet van heel veel cultuur met de cultuurkaart van KU Leuven. 

Sport en cultuur in Genk 

voor studenten van LUCA School of Arts campus C-Mine