-

LUCA Campus Lemmens, Leuven
Kamermuziekzaal

Students in concert

Concerten en performances

Students in concert

Students in concert is een reeks studentenconcerten die doorheen het academiejaar plaatsvinden op LUCA School of Arts, campus Lemmens. Het mooiste aan muziek studeren komt hier tot uiting: de muziek delen met anderen en de emoties die een werk teweeg brengt, overbrengen op de luisteraar. Deze concerten moedigen de studenten aan om vaker op te treden voor publiek. Door het brede aanbod aan opleidingen kunnen de programma’s uiteenlopend zijn: van klassiek tot jazz, van solo tot combo,… maar dit alles met één rode draad: de passie voor het podium, de wil om muziek te delen! Wees daarom van harte welkom, wees getuige van het harde werk van onze studenten en geniet van prachtige muziek.

Organisatie: Cluster (Studentenkring campus Lemmens)

LUCA in concert

Jaarlijks organiseert LUCA een 25-tal concerten. Zowel solorecitals, kamermuziek, koor- en orkestwerken als het grote symfonische repertoire uit een periode van meer dan vier eeuwen komen er afwisselend aan bod. 

Naast die concerten kan je ook regelmatig studenten aan het werk zien tijdens bachelor- en masterproeven en op concertproeven. Deze zijn vrij toegankelijk voor publiek.